Indesit IWSD61251CECO: o masina de spalat slim cu calitati decente

Indesit IWSD61251CECOAtunci cand iti cumperi o masina de spalat, ultima ta grija ar trebui sa fie gasirea modelului perfect. Si, cu cat ai bani mai putini, cu atat ar trebui sa renunti la mai multe caracteristici pentru a te bucura de un aparat decent. Din fericire, am ajuns intr-un punct in care producatorii vin cu dotari foarte bune si la modelele standard si de aceea o masina ieftina poate fi la fel de utila ca una de doua ori mai scumpa.  Indesit IWSD61251CECO este un astfel de model si, pe deasupra, este si unul slim, deci numai bun pentru locuintele in care spatiul reprezinta o problema.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Nu cred ca o persoana trebuie sa isi cumpere o masina de spalat pentru modul in care aceasta arata. Asta pentru ca varietatea in privinta modelului este una foarte scazuta. Spre exemplu, masina de spalat Indesit IWSD61251CECO, daca nu ar avea sigla, ar fi extrem de greu de diferentiat de oricare altul de alte firme. Are cam acelasi panou de control, plus ca ii lipseste afisajul. Ma rog, are un mic ecran, dar acesta nu indica decat numarul minutelor ramase pana la finalul ciclului. Cel putin asta inseamna ca este si usor de folosit, deci utila pentru toata lumea, indiferent de varsta.

Indesit IWSD61251CECO  – pret mai mic decat indica nivelul de calitate

Practic, modelul Indesit IWSD61251CECO este unul dintre cele mai ieftine dintre cele care provin totusi de la un producator de renume (si acesta nu este Arctic). Cu alte cuvinte, desi este foarte ieftina, calitatile sale sunt unele bune. In primul rand, masina are o capacitate de incarcare de 6 kg, una buna raportandu-ne la pret si la faptul ca vorbim despre un model slim. Apoi, capacitatea de centrifugare este de 1200 rpm, lucru surprinzator dat fiind pretul de achizitie. Nu in ultimul rand, clasa energetica este A+. Aceasta nu mai reprezinta nimic deosebit in ziua de astazi, dar, oricum, o masina nu consuma mult si un model de A+ de 6 kg aproape ca nu se vede la factura.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Totusi, ceea ce conteaza cel mai mult e numarul de programe si mai ales utilitatea lor. Indesit IWSD61251CECO are 16, pentru bumbac, lana, jeans si multe altele. Dar acestea vin si cu cerinte speciale. Spre exemplu, cu programul scurt trebuie sa incarci masina mai putin, iar cu cel pentu haine delicate poti spala doar 0.5 kg o data (ceea ce este normal, intrucat hainele sunt sensibile).  Exista si posibilitatea de programare intarziata, asa cum se intampla la orice masina de spalat moderna.

Asadar, Indesit IWSD61251CECO este o masina de spalat slim mult mai buna decat o arata pretul si designul. Are cam tot ceea ce ii trebuie si, daca stii sa o folosesti, te va ajuta foarte mult (oricum, programele pretentioase sunt folosite cel mai rar). Nu uita ca nu vorbim despre un produs ultraperformant, ci doar despre unul care isi face treaba si care este util clientilor care nu au extrem de multe pretentii (programe cu aburi, eliminare de mirosuri sau cea mai buna clasa energetica, plus un design SF).

Masina de spalat rufe Slim Indesit IWSD61251CECO, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+, Alb. Cumpara akoom si beneficiezi de mare reducere!

9.6 Total Score
O masina de spalat usor de folosit? Da!

Indesit IWSD61251CECO te surprinde in primul rand cu faptul ca a fost gandita sa fie folosita pana si de cea mai atehnica persoana. Procedurile de folosire sunt clar descrise, ba chiar intuitive. O masina de spalat slim pentru intreaga familie, la un pret foarte bun.

Tehnologie
9.5
Design
9.6
Pret
9.8