Indesit FIMB51KAIX, cuptor surprinzator de bun, la un pret foarte scazut

Indesit FIMB51KAIXNu toate aparatele incorporabile sunt scumpe doar pentru ca producatorii isi dau un pic mai mult silinta cu ele si pentru ca ar fi mai moderne decat cele clasice. Unele sunt chiar destul de ieftine, cu preturi care rivalizeza fara probleme cu ceea ce gasesti pentru acelasi aparat, dar simplu, neincorporabil. Un astfel de exemplu este Indesit FIMB51KAIX, cuptor electric, incorporabil si marisor, care poate sa fie cumparat cu un pret foarte bun. Este adevarat ca trebuie sa tii cont si ca ai nevoie de o plita, dar, chiar si adunate, pretul lor nu ar trebui sa fie unul prea mare.

Vezi aici pret cu reducere de la eMAG

La nivel vizual, modelul Indesit FIMB51KAIX arata decent, chiar destul de bine, as putea spune. Acesta nu este, din fericire, alb, ci are culoarea inoxului. Astfel, producatorii au facut o alegere destul de inteligenta, care il defineste mai bine si il distanteaza oarecum de sutele de aragazuri si cuptoare albe existente pe piata. Panoul de control este extrem de simplu, cu doar trei butoane. Unul este dedicat programelor, unul timpului (totusi, nu exista afisaj pentru timer, trebuind sa urmaresti gradatiile de pe acest buton) si unul pentru temperatura.

In plus, cuptorul Indesit FIMB51KAIX este unul relativ mare, cu un volum total de 60 l. Asadar, se poate gati decent cu el, chiar si pentru o familie cu mai bine de trei membri. Nu in ultimul rand, functiile si accesoriile sunt foarte utile, asa cum vom vedea in cele ce urmeaza.

Indesit FIMB51KAIX – Cinci functii care iti sunt la indemana

Cuptorul este unul care functioneaza cu electricitate si asta inseamna ca poate sa fie folosit in mai multe moduri decat unul clasic. Cu alte cuvinte, are mai multe functii de care puteti profita. Acestea sunt usor de setat si usor de inteles. Poate cel mai des veti folosi functia coacere traditionala, dar exista si coacere superioara (doar partea de deasupra a cuptorului se va incalzi), gratinare (caz in care va porni ventilatorul si va imprastia uniform caldura), gratar (cu cea mai ridicata temperatura) si multicoacere (caz in care pot fi gatite mai multe alimente deodata, cu incalzire superioara si inferioara si cu functionarea ventilatorului). Din punctul de vedere al accesoriilor, modelul vine cu gratar si tava, aceasta din urma fiind suficient de puternica pentru a permite o coacere uniforma, fara arderea alimentelor.

Vezi aici toate specificatiile tehnice

Nu in ultimul rand, clasa energetica este si ea una buna. A este in regula pentru un cuptor electric si veti vedea ca el ajunge sa consume, raportat la bani, cam la fel de mult pe cat o face si unul cu gaz, iar posibilitatile oferite sunt mai multe.

Indesit FIMB51KAIX este un cuptor incorporabil electric surprinzator de bun pentru pretul sau. Probabil ca designul simplu si minimalist cantareste destul de mult si i-a ajutat pe producatori sa faca economie la materie prima, pentru ca, in rest, functiile si toate celelalte lucruri sunt la inaltime. Si, cu un astfel de model in bucatarie, iti vor ramane suficient de multi bani pentru a gasi si o plita electrica sau pe gaz suficient de buna pentru a completa cuptorul.

Cuptor incorporabil Indesit FIMB51KAIX, Electric, 60 l, 5 functii, Clasa A, Inox. Cumpara akoom la cel mai bun pret.

9.4 Total Score
Indesit FIMB51KAIX, cuptor electric incorporabil excelent

Fanii incorporabilelor pot gasi in Indesit FIMB51KAIX un foarte bun partener. Cuptorul are o fata extrem de atractiva, este bine construit si promovat la un pret foarte bun.

Tehnologie
9.3
Design
9.5
Pret
9.4