Whirlpool AKZM6520IX: cuptorul electric cu programe personalizate si sistem pirolitic

Cuptorul electric este un aparat de care depinde in mare parte calitatea preparatelor pregatite pentru familie. Acesta este totodata un aparat schimbat destul de rar, asa ca investitia trebuie sa fie una inspirata. Whirlpool AKZM6520IX este un model care are toate calitatile pentru a fi un partener de incredere pe termen lung.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Design si dotari profesionale pentru cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM6520IX

Whirlpool AKZM6520IXWhirlpool AKZM6520IX este tipul de cuptor electric care ar fi pe placul oricarui bucatar. Designul sau este foarte practic si totodata placut vizual. Acesta este alcatuit din inox si prin urmare usor de intretinut, iar interfata sa este complet electronica, ceea ce il face usor si rapid de folosit. De asemenea, usa este prevazuta cu un sistem special de protectie impotriva supraincalzirii, care fereste bucatarul sau alti membri ai familiei de frigerea mainilor. Cuptorul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm si poate fi incorporat in mobilierul de bucatarie.

Modelul are un volum de 73 de litri, fiind destul de generos pentru a raspunde nevoilor unei familii numeroase sau unor meniuni extinse pentru diverse ocazii.

Gatitul este unul foarte precis si personalizat. Exista 15 functii de coacere, acestea putand fi in plus si adaptate la cerinte si retete proprii. Printre functii se numara unele pentru paine, pizza, decongelare, precum si unele pentru incalzirea preponderent superioara sau inferioara. Functia Maxi Cooking activeaza spre exemplu cu prioritate sistemul de incalzire de pe plafon, avand ca rezultat preparate mult mai crocante.

Timpul si modul de incalzire pot fi setate in detaliu, acoperind astfel cerintele cele mai importante pentru gatit. Exista insa si un sistem avansat de monitorizare care verifica in mod constant energia absorbita de alimente si poate determina temperatura si timpul optime pentru preparare. Cuptorul inteligent poate regla astfel totul, asteptand doar acordul sau ajustarile utilizatorului pentru a porni gatitul.

Modelul este dotat si cu o functie pentru protectia copiilor care blocheaza accesul la panoul de control.

Cumpara akoom cu reducere

Un cuptor incorporabil performant si economic

Cuptorul Whirlpool AKZM6520IX ofera un confort mai ridicat de la inceputul si pana la sfarsitul gatitului. Astfel, acesta beneficiaza de un sistem automat de curatare prin piroliza. Mai exact, dupa fiecare utilizare reziduurile sunt arse la 500 de grade, fiind necesara ulterior simpla stergere cu o carpa sau un burete. Este eliminat astfel procesul dificil de curatare manuala care in cazul modelelor vechi era un adevarat chin si determina de multe ori chiar evitarea folosirii cuptorului.

Nu in ultimul rand, cuptorul incorporabil nu este doar performant, ci si economic. Acesta se incadreaza in clasa de eficienta energetica A si are un consum foarte bun.

Modelul vine insotit de doua gratare si o tava de coacere.

Whirlpool AKZM6520IX are un pret de clasa middle, fiind cu ceva mai scump decat modelele ce ar putea fi considerate accesibile. Acesta ofera o performanta foarte buna care in bucatarie este tradusa prin capacitatea de personalizare a procesului de gatire, precum si posibilitatea de a alege programe automate, un sistem avansat de curatare si un consum bun. Oferta este una foarte competitiva si cu adevarat atractiva pentru bucatari cu diferite niveluri de experienta.

Whirlpool AKZM6520IX este tipul de cuptor electric care ar fi pe placul oricarui bucatar. Designul sau este foarte practic si totodata placut vizual. Iar acum are si un pret excelent!

9.7 Total Score
Cuptor incorporabil pentru cei mai pretentiosi bucatari

Cuptorul Whirlpool AKZM6520IX se distinge atat prin calitatea materialelor din care este facut, prin designul sau deosebit, dar si, mai ales, prin calitatile tehnice de care da dovada. Este un cuptor incorporabil gandit pentru cei mai sofisticati bucatari, dar si pentru cei care au pretentii ridicate atunci cand sunt in bucatarie. Acum il gasiti si intr-un pachet extrem de avantajos.

Tehnologie
9.8
Design
9.7
Pret
9.7