In materie de inchiriere WiFi, Net Shape este solutia ideala

Daca sunteti organizatori de evenimente si sunteti in cautarea unei firme care sa se ocupe de inchiriere WiFi, Net Shape va asteapta cu drag si cu multe solutii. Ei va pot oferi spre inchiriere WiFi echipamente de cea mai buna calitate la cel mai mic pret per utilizator.

Inchiriere WiFi pentru evenimente indoor si outdoor

Net Shape asigura echipamente WiFi atat pentru evenimente outdoor, cat si pentru cele indoor, care pot sa aiba un numar foarte mare de participanti. Suntem asigurati ca nu vor exista probleme in ceea ce priveste conectivitatea pentru ca Net Shape utilizeaza o solutie Smart WiFi ce presupune o functionare a echipamentelor in functie de necesitatile si cerintele organizatorului. De asemenea, evenimentele pot fi in oras sau in zone departate de civilizatie, avantajele utilizatorilor vor fi aceleasi, indiferent de locatie. In plus prin serviciul de inchiriere WiFi, Net Shape pune la dipozitie si accesul la internet, astfel ca puteti, ca organizator, sa va mai eliberati de o povara. Si chiar nu conteaza cati participanti sunt la evenimentul organizat de dumneavoastra, fie ca sunt 100, 200 sau chiar 50 000 de oameni, toti vor avea parte de aceeasi conectivitate, echipamentele putand sa suporte cati oameni e nevoie.

Net Shape ofera suport si management on site

Cand va hotarati sa inchiriati echipamente WiFi de la Net Shape nu trebuie sa va faceti griji ca dupa instalarea lor o sa trebuiasca sa va descurcati singuri cu ele, pentru ca nu va fi asa. Compania asigura si suportul si managementul on site, adica la fata locului, asta insemnand ca specialistii in WiFi de la Net Shape se vor ocupa de tot ceea ce inseamna functionarea corecta a echipamentului si de luarea oricarei decizii legata de acesta.

Cu siguranta stiti care sunt avantajele unor echipamente WiFi care sa functioneze bine in timpul unui eveniment, printre acestea numarandu-se accesul facil la social media, accesul la informatii despre eveniment (amanunt ce se poate dovedi uneori crucial, mai ales daca cel care are nevoie de acestea nu isi mai aminteste cu exactitate ce urmeaza sau in ce parte a perimetrului se desfasoara acea activitate). De asemenea pot fi rezolvate probleme urgente in pauzele evenimentului, cum ar fi trimisul unui mail. Si inchipuiti-va cat de dificile si frustrante ar putea deveni toate aceste activitati daca firma de inchiriere WiFi v-ar pune la dispozitie echipamente care ar da rateuri… O idee buna este sa va indreptati spre Net Shape pentru a nu experimenta acest lucru pe pielea dumneavoastra. Net Shape este o companie cu peste 10 ani vechime in domeniul Telecom si WiFi, oameni seriosi cu sute de proiecte incheiate cu succes si zeci de clienti multumiti.

Apeland la Net Shape veti afla de ce motto-ul lor este „nu se poate nu exista”. Puteti beneficia de cele mai bune echipamente si solutii de inchiriere WiFi, care pot fi utilizate atat pentru evenimente indoor, cat si outdoor, evenimente ce pot fi in mijlocul orasului sau la mare departare de civilizatie. Aceste variabile nu vor conta, dumneavoastra veti reusi sa le oferiti participantilor o experienta la fel de buna in ceea ce priveste conectivitatea WiFi. Net Shape iti pune la dispozitie cei mai buni specialisti, oameni care se vor ocupa atat de instalarea echipamentelor WiFi, dar si de supravegherea si asigurarea celui mai bun semnal WiFi.