Imprimanta laser alb-negru Xerox Phaser 3020 – Documentul la putere

Mai exista inca persoane si institutii care folosesc frecvent imprimantele, chiar daca in general se considera ca mediul virtual a pus stapanire aproape totala chiar si pe corespondenta dintre oameni. Si exista locuri in care absenta unei imprimante este de neimaginat; o institutie bancara sau o redactie de ziar sunt doar doua exemple.

Vezi reducerea oferita de eMAG

Viteza si eficienta

Xerox-Phaser-3020Ce faci daca esti un redactor care lucreaza online pentru o publicatie si ai comanda de un anumit numar de texte pe care trebuie sa le concepi si sa le verifici? Iti cumperi o imprimanta Phaser 3020, pentru ca este foarte accesibila si foarte eficienta. Ce faci daca ai de verificat pagini de ziar in redactie? Faci apel la aceeasi imprimanta Phaser 3020, care este suficient de compacta incat sa nu ocupe spatiu inutil pe biroul tau si asa aglomerat. Se va potrivi perfect printre hartii si iti va sta la dispozitie cu maxima rapiditate pentru orice sarcina. Si, cum nu ai timp de activitati complicate, ci vrei sa fii cat se poate de eficient, imprimanta Phaser 3020 te va ajuta sa rezolvi totul la timp si sa-ti respecti termenele limita. De altfel, aceasta imprimanta este deosebit de simpla din perspectiva configurarii, fara componente inutile, asa ca poate fi folosita eventual si de copilul tau care ar putea avea nevoie de ea pentru un proiect scolar. Imprima prompt, fara complicatii, rapid si in conditii optime, se integreaza perfect in spatii mici si in plus arata foarte bine. Fiabila si discreta, beneficiaza de reteaua Wi-Fi standard care face posibil sa pui oriunde imprimanta Phaser 3020. In plus, este o imprimanta puternica, ce se mandreste cu procesorul de 600 MHz si memoria de 128 MB. Asadar, poti realiza orice proiect dificil in conditii de viteza si eficienta.

Impact vizual

Odata instalata si pusa la lucru, nu-ti ramane decat sa constati ca ti-ai rezolvat treburile in timp record. Ai de corectat un manuscris? Cu imprimanta Phaser 3020 esti permanent informat in legatura cu desfasurarea imprimarii sau cu nivelul de toner. Phaser 3020 face fata cu usurinta unui volum extins de lucrari. Ai de rezolvat un dosar de client? Viteza de imprimare a lui Phaser 3020, de pana la 20 ppm, va reduce semnificativ timpul de asteptare.

Cumpara akoom cu reducere

Poti sa accesezi rapid asistenta online prin Xerox® CentreWare® IS, direct de la monitorul computerului. Interfata intuitiva si prietenoasa face foarte simpla utilizarea pentru toate activitatile de zi cu zi. Functioneaza cu un singur cartus all-in-one, usor de inlocuit, simplificand administrarea consumabilelor si minimizand timpul necesar inlocuirii lor.

Vrei sa fii conectat cu alte dispozitive? Nimic mai simplu: telefoanele mobile, tabletele si laptopurile se pot conecta acum in siguranta direct la imprimanta Phaser 3020 sau la echipamentul multifunctional, chiar in absenta unei retele wireless. Asta inseamna mobilitate maxima si mai inseamna faptul ca ti-ai achizitionat o imprimanta compacta, versatila, moderna, confortabila la utilizare si extrem de performanta. Nu in ultimul rand, ceea ce conteaza cel mai mult: textele si elementele grafice imprimate la rezolutii de pana la 1200×1200 dpi, cu calitate imbunatatita a imaginii, dau un impact vizual semnificativ documentelor.

9.5 Total Score
O imprimanta laser pentru orice birou

Xerox Phaser 3020 este o imprimanta economica si extrem de performanta. Faptul ca are conectica wireless este un mare avantaj. Pretul este excelent.

Tehnologie
9.2
Design
9.6
Pret
9.8