Imprimanta inkjet HP Officejet Pro 6230 – Partenerul succesului profesional

Tehnologia mileniului trei nu a reusit inca sa elimine hartia din „combinatiile” de fiecare zi, indiferent ca acestea sunt proiecte de companii sau stiri de ziar. Este greu de imaginat o sedinta de actionariat in care participantilor sa li se puna in fata cate un laptop sau sedinta de redactie in care sumarul sa fie pe smartphone ori pe tableta. In conditiile in care mapa cu documente inca este la putere in atatea domenii atunci cand ai ceva de demonstrat profesional, imprimanta isi are locul ei bine definit in tot acest lant.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Imprimanta inkjet HP Officejet Pro 6230 – productivitate si imprimare mobila

HP Officejet Pro 6230 Ce inseamna un produs HP pentru cunoscatori? Inseamna ca nu mai ai nevoie de nimic in plus. Aceste imprimante au „obiceiul” sa poata totul, a standardele celor mai mari exigente. Imprimanta inkjet HP Officejet Pro 6230 se dovedeste produsul unui lider mondial in domeniu gratie mai multor caracteristici pe care nu le gasesti in alta parte. De exemplu ai facut un proiect de mediu pe care vrei sa-l transmiti mai departe ministerului de resort? Toate documentele color profesionale pe care le furnizeaza aceasta imprimanta vor „vorbi” in numele ideii tale pe principiul „o imagine face mai mult decat o mie de cuvinte”.

Ai o idee noua pentru o campanie de marketing a unui produs? Imprimanta inkjet HP Officejet Pro 6230 iti pune imediat in valoare munca, ilustrand-o cu claritate, in conditii grafice de exceptie. Vrei sa vinzi o linie de masini de spalat si este nevoie sa le pui in evidenta avantajele fata de cele ale altora? Nu exista varianta mai buna decat sa faci documentele necesare si apoi sa le imprimi cu HP-ul maestru in a reda to ceea ce vrei sa evidentiezi. Ai un director de revista de moda veche? Da textul la imprimanta, cu o poza care sa-ti sustina afirmatiile din articol si nu mai depinde decat de continut sa intri pe pagina intai.

Imprimanta inkjet HP Officejet Pro 6230Ai de facut zece mape pentru sedinta in mare viteza? Bazeaza-te tot pe imprimanta inkjet HP Officejet Pro 6230, conceputa pentru productivitate si imprimare mobila, pentru a mentine fluxul de activitati oriunde. Si asta pentru ca este capabila sa sporeasca productivitatea cu viteze de pana la 18 pagini pe minut alb-negru si 10 color.

Vezi si promotiile la imprimante inkjet

Sarcini complexe pe termen lung

Dintre calitatile tehnice care evidentiaza aceasta imprimanta si o fac alegerea ideala pentru sarcini complexe pe termen lung amintim cernelurile cu pigmenti originale HP pentru imprimari durabile, vibrante, cartusele de cerneala individuale originale de capacitate extinsa HP, imprimarea automata fata-verso a documentelor si brosurilor color fara chenar. In plus, HP Officejet Pro 6230 este de o extrema mobilitate si versatilitate. Poti imprima wireless de la smartphone, tableta si notebook fara a fi nevoie de router sau de acces la reteaua locala si de asemeni orice documente cand esti in deplasare, practic de oriunde, utilizand HP ePrint. Nu in ultimul rand, aplicatia mobila HP All-in-One Printer Remote asigura scanarea mobila de inalta calitate.

Partener de cursa lunga extrem de eficient, imprimanta inkjet HP Officejet Pro 6230, pe care o gasesti la un pret imbatabil din perspectiva raportului cu calitatea, are un ciclu de functionare lunar de pana la 15.000 de pagini, asigurandu-ti eficienta si succesul profesional.

9.6 Total Score
Daca vrei inkjet, HP e solutia

Imprimantele HP sunt recunoscute ca fiind fiabile si chiar economice. O imprimanta inkjet poate fi solutia adecvata pentru cei care nu dispun de un buget mare de achizitie, dar care doresc, totusi, un device care sa le fie util. Raspunsul potrivit este imprimanta inkjet HP Officejet Pro 6230.

Design
9.5
Pret
9.7
Tehnologie
9.6