AccesoriiElectronice

Husa smartphone

Husa-de-protectie-A+-Book-Stand-pentru-Iphone-5-5s-BlackUn smartphone nou inseamna de cele mai multe ori si o grija in plus. Asta cu atat mai mult daca vorbim de un smartphone valoros, pentru care s-a facut o investitie serioasa. Primul pas pe care trebuie sa-l facem pentru a proteja noul nostru telefon este sa-i luam o husa potrivita.

Cum alegem husa smartphone potrivita?

Alegerea unei huse nu ar trebui sa fie o mare bataie de cap, pe piata exista modele de huse dedicate tipurilor de smartphone (special gandite pentru acestea), dar si huse „universale” care se pot potrivi mai multor modele din aceeasi gama. Nu trebuie sa uitam nici faptul ca husa pentru telefon este un accesoriu la moda, cel putin purtatoarele de telefon vor cauta sa-si asorteze husele la felul cum se imbraca si cum se poarta. Sunt si huse care pun excelent in evidenta personalitatea fiecaruia, asa ca daca vreti sa fiti cool puteti sa va alegeti o husa care sa exprime aceasta dorinta. De partea cealalta sunt si husele „serioase”, business, cat mai simple, dar de mare calitate, menite celor care nu vor neaparat sa epateze, dar care chiar se gandesc la protectia valorosului smartphone.

In cazul huselor „premium”, recomandate de producatorii telefonului pe care ni l-am ales, trebuie doar sa stim tipul de husa pe care ni-l dorim, materialul din care este facuta husa, dar si, nu-i asa, culoare si designul acesteia.  Mai jos va prezentam cateva dintre cele mai populare tipuri de huse pentru telefon, urmand sa o alegeti pe cea care vi se potriveste cel mai bine.

Husa smartphone
Huse pentru smartphone

Protejarea noului tau smartphone este modul prin care prelungesti durata de viata si estetica aparatului. In lista de mai jos gasesti cateva modele de huse excelente.