HP X3900, un mouse wireless la indemana tuturor

Mouse-Wireless-HP-X3900-sidePoate ca atunci cand ne gandim la un computer complet echipat, mouse-ul nu este primul lucru care ne vine in minte. Cu toate acestea, cele mai multe persoane folosesc acest periferic chiar si la laptop, acolo unde este absolut necesar. Un mouse ofera mai mult control si mai multa precizie in miscari iar, cand vine vorba de gaming, de cele mai multe ori, mouse-ul devine cel mai important aliat al jucatorului.

In aceste conditii, avem nevoie de mouse si, daca nu ne dorim sa jucam multe jocuri si ne multumim si cu un produs ceva mai simplu, HP X3900 poate fi solutia.

Vezi mai multe detalii si pret

Conexiune wireless pentru o functionalitate ridicata

Conexiunea wireless a devenit mai mult decat o moda, fiind o necesitate a timpurilor noastre. Si, din fericire, acest mouse tine cont de dorintele si asteptarile clientilor, oferind o astfel de caracteristica la unul dintre cele mai bune raporturi calitate pret de pe piata. In plus, HP reprezinta unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu, iar acest lucru garanteaza calitate.

Actiunea sistemului wireless este de pana la 10 metri, asa ca mouse-ul poate fi utilizat chiar si din pat sau din fotoliu. Si, nu in ultimul rand, receiverul wireless trebuie doar instalat la laptop sau PC si totul va functiona fara probleme. Este o operatie simpla, nefiind nevoie de instalarea unui program pe calculator.

Un design clasic, solid si o utilizare simpla

Mouse-Wireless-HP-X3900HP au ales ca designul acestui mouse sa fie unul destul de solid. Este construit din plastic, dar acesta este foarte rezistent, in general mouse-urile producatorului avand o perioada de viata destul de mare. In ceea ce priveste dimensiunile, HP X3900 este un produs marisor, dar nicidecum exagerat. Si in conditiile in care majoritatea oamenilor prefera mouse-uri mari, acestea oferind un control mai bun si putand fi mai bine tinute in mana, nu cred ca vor exista multi clienti care sa se planga de acest aspect.

Verifica aici pretul oferit de eMAG

In ceea ce priveste aspectul, mouse-ul este negru si are un look clasic, nefiind foarte diferit de celelalte produse aflate pe piata. Se remarca sigla firmei si un LED albastru care il poate evidentia, dar cei care isi doresc un design cu adevarat deosebit pot fi destul de dezamagiti.

La fel, cei interesati de o schema de comanda complexa, cu butoane laterale si multe alte functii trebuie sa caute in alta parte. HP X3900 este un mouse simplu, cu butoane clasice (click stanga/drepta) si cu rotita care actioneaza ca un al treilea buton. Cu toate acestea, comenzile se indeplinesc rapid, lag-ul, chiar daca el exista, nefiind unul care sa interfereze cu ceea ce se face pe calculator.

In concluzie, HP X3900 este un mouse util pentru foarte multe persoane. Este si unul destul de simplu, ceea ce l-ar putea scoate din planurile gamerilor inraiti, dar chiar si acestia s-ar putea folosi de utilitatea lui, mai ales datorita sistemul wireless. Acesta permite mobilitatea si utilizarea mouse-ului chiar si in unele conditii mai speciale si, cu siguranta, este unul dintre principalele avantaje, pe langa pret.

8.9 Total Score
Un wireless de treaba

Daca nu ai mari pretentii de la mouse si vrei, totusi, unul wireless care sa-si faca bine treaba, dar care sa nu coste foarte mult, mouse-ul wireless HP X3900 este cu siguranta o alegere foarte buna.

Tehnologie
8.5
Design
9.2
Pret
8.9