Hotpoint XH8 T2Z XOJZH: combina frigorifica inteligenta

Hotpoint XH8 T2Z XOJZHDaca pana nu de curand tehnologia No Frost facea furori pe piata de aparate frigorifice scutind utilizatorii de un proces lung si destul de neplacut, acum aceasta este imbinata cu o serie intreaga de alte sisteme care sa prelungeasa perioada de prospetime a alimentelor si sa asigure mentinerea proprietatilor nutritive. Cu alte cuvinte, aparatele ating un apogeu in materie de beneficii oferite. Hotpoint XH8 T2Z XOJZH este o combina frigorifica foarte performanta care imbina inteligent dotari-cheie menite sa aduca un aport de confort in orice familie.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH – racire inteligenta si consum bun

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH pare sa fie un model desprins dintr-un catalog cu produse de top. Combina aduce intai un design foarte atractiv din inox. Aceasta beneficiaza de finisaje foarte fine pe care le imbina cu notele moderne aduse de panoul de control digital cu LCD. Panoul dotat cu touch ofera posibilitatea reglarii in detaliu a temperaturii pentru fiecare compartiment si are totodata o influenta asupra designului prin notele de portocaliu de la nivelul afisajului. Combina are dimensiunile de 186 x 60 x 72 cm si este un adevarat reper pentru categoria sa.

Capacitatea totala de depozitare este de 340 de litri.

Interiorul este organizat foarte practic, rafturile si suporturile fiind asezate la indemana.

Frigiderul are o capacitate de 235 de litri. Acesta are 3 rafturi din sticla si este prevazut de asemenea cu un compartiment pentru fructe si legume si unul special numit Ultra Fresh Crisper. Acesta functioneaza pe mai multe moduri de racire, astfel incat sa ofere eficienta maxima pentru orice situatie si in pastrarea oricarui tip de aliment. Intalnim asadar 3 functii, respectiv Super cool +, Chill mode si Safe defrost. Sertarul este izolat cu un filtru de etilena care ajuta la pastrarea proprietatilor si aromelor chiar si celor mai delicate fructe si legume. De asemenea, sertarul impiedica aparitia bacteriilor si mucegaiului.

Sistem Active Oxygen – elimina mirosurile neplacute

Hotpoint-XH8-T2Z-XOJZH-openFoarte atractiva este si integrarea sistemului avansat Active Oxygen. Acesta  are la baza o tehnologie care elimina molecule de ozon pentru a pastra mancarea proaspata si a elimina mirosurile neplacute cu pana la 70%. Eficienta in reducerea bacteriilor este imbunatatita de asemenea cu pana la 90%.

Nu in ultimul rand, interiorul este iluminat folosind tehnologia Dual LED. Aceasta este economica si are o eficienta superioara.

Congelatorul are o capacitate de 105 litri si este organizat pe 3 sertare din plastic transparent. Capacitatea de congelare este de 10 kg/24 de ore, fiind una foarte atractiva.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

In ceea ce priveste tehnologia No Frost, aceasta are actiune atat asupra frigiderului, cat si asupra congelatorului. Formarea de gheata este oprita astfel in totalitate.

Combina Hotpoint XH8 T2Z XOJZH functioneaza pe baza unui Invertor Multipower. Acesta asigura cea mai buna recuperare a temperaturii la fiecare deschidere a usii si mentine o temperatura constanta.

Modelul se incadreaza in clasa de eficienta A++ si reuseste sa ofere un echilibru perfect intre performanta si consum. Consumul anual este de 273 kwh.

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH are un pret de categorie premium, asigurandu-se insa ca isi merita fiecare banut. Combina frigorifica este una dintre cele mai reusite, fara a lasa loc de repros.

Combina frigorifica Hotpoint XH8 T2Z XOJZH are un pret de categorie premium, asigurandu-se insa ca isi merita fiecare banut.

9.5 Total Score
Hotpoint XH8 T2Z XOJZH - combina frigorifica de top la pret bun

Hotpoint XH8 T2Z XOJZH este una dintre combinele frigorifice facute sa ofere cele mai bune performante. Are tehnologie de ultima ora, sisteme active gandite sa elimine mirosurile neplacute, dar si un pret foarte bun in aceasta perioada a anului.

Tehnologie
9.3
Design
9.4
Pret
9.8