Hotpoint ENXTY19222XFW: un frigider cu functii moderne

Hotpoint ENXTY19222XFWCauti un frigider cu doua usi? Citeste review-ul nostru la Hotpoint ENXTY19222XFW si probabil o sa te convinga. Pe cat sunt de clasice, pe atat de diverse si diferite pot fi frigiderele cu doua usi. Acestea se afla de zeci de ani in casele oamenilor, dar cum fiecare are nevoie diferite, producatorii au trebuit sa se adapteze si sa vina cu aparatele pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Hotpoint ENXTY19222XFW este un aparat foarte mare si foarte modern, unul cu un pret bun, dar despre care nu se poate spune ca este chiar ieftin. Nu este insa nici foarte scump, mai ales daca este cumparat la reducere si de aceea ar fi interesant sa aruncam o privire si asupra lui.

Hotpoint ENXTY19222XFW, un frigider aproape de nivel premium

Nu m-as avanta sa afirm ca modelul Hotpoint ENXTY19222XFW este chiar unul premium, dar este foarte aproape de acest nivel. Ii lipsesc cateva dotari care sa il scoata cu adevarat in evidenta, dar asta nu inseamna ca nu merita sa fie luat in considerare atunci cand vrei ceva cu adevarat de calitate.  Inalt (are 1.9 m), argintiu si cu un afisaj digital mare (si panou de control, de altfel), aparatul arata bine, mai bine decat multe alte frigidere cu doua usi  de pe piata.

Dar poate cel mai important lucru in legatura cu Hotpoint ENXTY19222XFW este marimea. In total, iti va oferi 472 l in care vei putea sa depozitezi mancarea pentru consum rapid sau pentru pastrat. Pe de-o parte, este adevarat ca frigiderele simple nu sunt cunoscute pentru faptul ca ar avea congelatoare foarte mari. Pe de alta parte, acesta vine sa demonstreze ca lucrurile stau destul de diferit. Are un congelator de 101 l si astfel el poate sa rivalizeze cu orice combina, diferenta fiind doar de asezare a compartimentului (sus, nu jos ca la combina). Daca totusi ar trebui sa ii gasim un minus, acesta ar putea sa fie ca partea de congelator are un singur raft. Partea de frigider sta insa mult mai bine, avand trei rafturi din sticla, suport de vinuri si compartiment dublu pentru legume si fructe. Nu lipsesc insa nici cele patru rafturi de pe usa, mai mici sau mai mari.

Vezi mai multe fotografii si specificatii tehnice

Volumul este dublat insa si de o functionare tehnologica foarte competenta. Spre deosebire de alte frigidere mai ieftine, Hotpoint ENXTY19222XFW vine cu un sistem de racire No Frost si sistem automat de dezghetare. Sunt doua functii extrem de utile si pe care orice cumparator ar trebui sa le aiba in vedere. Poate ca la toate acestea se putea adauga si o clasa energetica superioara, dar pana la urma si A+, cea in care se incadreaza, este decenta.

Un alt posibil minus este folosirea a foarte mult plastic, proprie modelelor mai ieftine. Dar, in rest, Hotpoint ENXTY19222XFW chiar se situeaza peste o buna parte din concurenta. Este un model de clasa, cu cateva puncte negative, dar cu si mai multe puncte bune si de aceea merita sa fie trecut pe o lista. Brandul este unul cu nume, aparatul arata bine si consuma relativ putin, iar functiile sale sunt la inaltime, asa ca, daca vreti un frigider, va puteti orienta care el.

Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW, 472 l, Clasa A+, Full No Frost, H 190 cm, Inox. Cumpara akoom si beneficiezi de reducere.

9.4 Total Score
Frigider cu doua usi la pret special

Hotpoint ENXTY19222XFW este un model de frigider pe care-l recomandam cu mare drag. Un aparat electrocasnic excelent realizat ce vine cu un pret foarte bun.

Tehnologie
9.3
Design
9.2
Pret
9.6