Hote eficiente pentru bucatarii aerisite

Se stie de ceva vreme ca s-a terminat in casele moderne cu mirosurile din bucatarie care le obliga pe gospodine sa spele toate cuverturile daca fac un gratar. Hota, revolutia aerului proaspat din casa, a schimbat totul, pana si designul interior, dat fiind faptul ca acum, gratie performantelor hotelor, bucataria open space, luminoasa si aerisita, este din nou la moda.

Foarte accesibile din perspectiva pretului, hotele care se pot gasi in magazine sunt pe toate gusturile, care mai de care mai frumoase, mai eficiente si mai confortabile din punct de vedere functional. Un foarte bun exemplu este hota total incorporabila Whirlpool AKR 606 GY, bun partener al eliminarii mirosurilor nu doar din bucatarie, cu un design deosebit si remarcabil de fiabila si de convenabila la pret.

Cu aceleasi calitati se poate lauda Hota incorporabila decorativa Samsung HDC6255BG/BOL, care este prevazuta cu lumina cu halogen, naturala si puternica, 4/3 nivele de viteza, care asigura o putere de absorbtie excelenta daca se gatesc mai multe feluri simultan. Filtrele de aluminiu, usor de curatat, colecteaza particulele rezultate in procesul de gatit, pastrand aerul proaspat, iar designul elegant si lucios, de otel inoxidabil, completeaza tabloul general al unui aparat excelent.

La randul ei, hota incorporabila Luce Hotpoint este o vedeta a hotelor decorative, cu Butonul Booster care creste puterea de absorbtie la maximum in caz de mirosuri foarte puternice sau vapori, iar la unele modele acesta este si inteligent, oprindu-se automat dupa un timp dat. In plus, este deosebit de frumoasa si rafinata ca aspect.

Tot la capitolul hote decorative gasim hota incorporabila Bosch, care nu mai are nevoie de multe recomandari multumita brandului renumit pentru produsele sale. O mentiune speciala, alaturi de performante garantate, se cuvine silentiozitatii remarcabile a hotei incorporabile decorative Bosch, extreme de eficienta la doar 56 dB.

Cele mai bune oferte la hote. Vezi reducerile

Forta celor doua motore

Daca sunteti in cautarea unei hote cu doua motoare, aveti de unde alege. Puternica si frumoasa, hota traditionala Beko BH2 nu este doar accesibila ca pret, dar este si foarte stilata si cu o functionalitate remarcabila. La loc de cinste in aceasta categorie poate sta si hota traditionala Pyramis Ecoline. Si in acest caz avem in fata o campioana a elegantei cu performante tehnice notabile: are linii delicate, un aspect deosebit, fiind realizata din materiale de inalta calitate si finisata impecabil. Functiile avansate si capacitatile mari de absorbtie confera un mediu sanatos, curat si fara mirosuri.

Iar daca va doriti un standard de rafinament absolut, hota de perete MIELE DA 1160 este nu doar extrem de estetica prin simplitatea ei, ci si deosebit de versatila – se poate incastra si sub unitati de mobilier – si eficienta: are doua filtre din inox ignifuge, lavabile in masina de spalat vase, iar clapeta unisens impiedica patrunderea aerului rece in bucatarie.

Vreti o hota telescopica? Iata un exemplu: hota incorporabila telescopica Gorenje DF6135X. Remarcabila in acest caz este capacitatea filtrelor metalice de la hotele Gorenje de a indeparta particulele de grasime. In plus, hota incorporabila telescopica Gorenje DF6135X este de o mare mobilitate, filtrele fiind usor de scos si de curatat. Hotele cu extractie atrag fumul si retin vaporii in filtru, eliminand mirosurile in afara printr-o teava de ventilare.

Hote eficiente pentru bucatarii aerisite
Mari reduceri la hote

Cauti o hota noua pentru bucatarie? In lista de mai jos gasesti toate tipurile de hote pe care le poti comanda. Te bucuri si de o hota noua in bucatarie, dar si de preturi extrem de mici.