Horizon 55HL733F: televizorul Full HD generos la pret bun

Horizon-55HL733F-aIn momentul actual preturile pentru televizoarele Full HD au ajuns foarte atractive, modele care in urma cu ceva timp aveau preturi mai ridicate fiind acum chiar o solutie de buget. Horizon 55HL733F este un televizor Full HD smart de mari dimensiuni disponibil acum la un pret accesibil. Alegerea este excelenta pentru cei care inca nu au facut trecerea de la HD la un nivel superior de calitate.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Dotari echilibrate integrate intr-un design compact

Horizon nu este unul dintre brandurile de top, dar acest lucru nu inseamna ca nu beneficiaza la randul sau de dotari avansate. Inca de la nivelul designului se observa ca standardele de calitate ating o cota atractiva. Gasim asadar o constructie ultra slim care pune foarte bine in evidenta dimensiunile. Rama este la randul sau foarte subtire, asa ca dimensiunile de 1235 x 65 x 715 mm par chiar mult mai mari. Stabilitatea este ridicata, picioarele laterale asigurand o pozitie fixa bine echilibrata.

La nivelul imaginii, aceasta este redata pe un ecran decent de 140 cm. Ecranul are un contrast bun de 1200:1, sustinut de o luminozitate de 300 cd/m². Imaginile au o rezolutie de 1920 x 1080 de pixeli si sunt prin urmare foarte clare. Culorile sunt bogate si pline de viata, completand foarte bine claritatea ridicata. Este de remarcat si tehnologia Clear Motion Engine (CME) care sustine redarea clara chiar si a cadrelor in miscare. Aceasta aduce o rata de refresh imbunatatita si o prelucrare optimizata a cadrelor.

Sunetul are o putere de 20W si este redat folosind tehnologia Dolby Digital.

Horizon 55HL733F – un televizor smart in toata regula

Horizon 55HL733FIn ceea ce priveste dotarile smart, Horizon 55HL733F se poate conecta la internet prin intermediul unui port LAN. Exista astfel posibilitatea redarii de continut online, accesarii conturilor de pe retelele de socializare etc. Trebuie insa mentionat ca se poate intalni un lag destul de mare. Modelul nu este dotat cu tehnologie wireless.

La nivelul conectivitatii exista 4 port-uri HDMI, 2 port-uri Scart si intrari Scart, video composite si de component. Conectivitatea extinsa reprezinta un punct forte important. Nu exista astfel nicio problema la conectarea vreunui tip de dispozitiv, putandu-se reda continut de pe stick-uri, camere foto, smartphone-uri sau tablete, PC-uri, playere Blu-Ray etc.

Cumpara akoom cu reducere

Ar mai fi de mentionat ca la nivelul port-urilor se gaseste si un slot CI+. Acesta nu mai face necesara prezenta unui decodor digital oferit de distribuitorii de televiziune prin cablu, folosind in schimb un card de mici dimensiuni. Unul dintre avantajele acestui slot este si ca nu are telecomanda proprie, putand fi folosita telecomada televizorului.

Horizon 55HL733F este un televizor smart Full HD la pret foarte bun. Desi nu beneficiaza de cele mai performante dotari, acesta ofera o calitate decenta si acces la functii actuale care fac diferenta in divertismentul pentru acasa. Exista astfel posibilitatea conectarii la internet sau redarii comode de continut de pe dispozitive externe. Imaginea are o calitate buna, fiind clara si in culori vii, iar designul este foarte elegant. Punctul forte principal este insa ecranului de mari dimensiuni.  Raportul dintre pret, diagonala si calitatea imaginii este destul de atractiv.

Horizon 55HL733F este un televizor smart Full HD la pret foarte bun. Ofera o calitate decenta si acces la functii actuale care fac diferenta in divertismentul pentru acasa.

8.7 Total Score
Horizon 55HL733F - un televizor smart pentru cei cu buget redus

Daca esti in cautarea unui televizor smart cu diagonala foarte mare, ia in calcul si modelul Horizon 55HL733F. Costa foarte putin, comparativ cu alternativele super premium si chiar este un televizor decent. In plus, se bucura si de garantie de 3 ani.

Tehnologie
8.2
Design
8.6
Pret
9.2