Heinner HMB-42A+: un frigider cu minibar recomandat, daca ai nevoie de el

Heinner HMB-42A+Cauti un minibar frigorific? Trebuie sa vezi Heinner HMB-42A+. Aparatele frigorifice sunt foarte diverse si trebuie sa recunoastem ca nu toate sunt facute pentru a fi utilizate pe scara larga. Si daca pentru un congelator sau o lada aproape oricine poate sa gaseasca o utilitate, nu la fel se poate spune si despre  un frigider minibar. Acesta este perfect de folosit la birou sau intr-o camera de hotel, daca esti patron. Bineinteles, vor fi si cei care il vor dori pentru acasa, dar trebuie sa recunoastem ca nu toata lumea cauta asa ceva.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Heinner HMB-42A+ este, asadar, un produs specializat, chiar daca este foarte ieftin. Heinner are multe aparate de buget si acesta face si el parte din categoria mentionata. Cu toate acestea, daca iti trebuie, micutul frigider isi poate dovedi destul de usor utilitatea, oferind o alternativa binevenita pentru toti cei care au nevoie de un aparat frigorific, dar nu au spatiul necesar folosirii unuia in marime normala.

Heinner HMB-42A+ – simplu, dar foarte util

Heinner HMB-42A+In primul rand, nu trebuie sa te astepti la foarte multe de la acest model de frigider cu minibar Heinner HMB-42A+. Este si normal sa nu aiba sisteme de racire deosebite sau functii cu adevarat interesante. Pana la urma, are doar 51 cm in inaltime si un volum de doar 41 l. Si nu este nici pe departe chiar atat de mic, nu daca luam in considerare dimensiunile sale generale. Acesta poate sa fie montat cam oriunde si ocupa extrem de putin spatiu. De fapt, incape si intr-un dulap daca nu vrei ca el sa fie vazut de toata lumea care intra in camera.

Vezi aici toate specificatiile tehnice

Controlul temperaturii este unul mecanic, printr-un buton putand sa schimbi puterea de racire. Asadar, il poti regla in functie de anotimp sau de nevoia de moment. Acesta este si compartimentat destul de bine, desi cuvantul ar putea sa sune cam pompos. Frigiderul nu are compartimente propriu-zise, ci doar un raft din sarma pe care poti pune farfurii si alte produse. Nu lipsesc nici trei raftulete pe usa si pe unul din ele incape fara probleme si o sticla de apa. De asemenea, este suficient de mare incat sa introduci si un vas mare, o oala spre exemplu, dar nu fara a scoate raftul in prealabil (lucru usor de facut).

Si, chiar daca Heinner HMB-42A+ este foarte mic, o caracteristica importanta a ramas la fel ca la modelele mari. Vorbesc aici despre clasa de eficienta energetica, adica A+. Este clar ca modelul nu consuma mult, dar e bine ca are parte si de o clasa moderna precum aceasta. In final, nivelul de zgomot este decent, deci vei putea sta cu el in camera fara sa il bagi in seama prea tare.

Asadar, poate ca nu fiecare are nevoie de un frigider asa cum este Heinner HMB-42A+, dar cine are va gasi o varianta ideala cu acest aparat mic si ieftin. Nu doar ca poate sa fie montat cam oriunde si ofera suficienta diversitate in interior, dar si consuma putin si nu face zgomot, deci va fi o aditie interesanta in birou sau chiar la tine in camera, daca vrei sa iti tii bauturile reci aproape.

Frigider minibar Heinner HMB-42A+, 42 l, Clasa A+, H 51 cm , Alb. Cumpara akoom cu reducere.

9.4 Total Score
Heinner HMB-42A+, minibar ca la hotel

Daca mai ai un mic loc pe undeva si ai vrea sa-ti pui exclusiv bauturile la rece, modelul de frigider Heinner HMB-42A+ este exact ce trebuie. Un frigider excelent, destul de silentios, la un pret foarte bun.

Tehnologie
9.3
Design
9.2
Pret
9.6