Heinner CleanMate CV-2015-RD, un aspirator pentru cumparatorii cu buget redus

Sunt foarte multe criterii de luat in seama atunci cand trebuie sa cautam un aspirator nou. Tipul sacului (sau, mai nou, existenta acestuia), puterea de aspirare, treptele de utilizare, varietatea periilor si modul de functionare sunt foarte importante. Poate chiar mai mult decat acestea conteaza pretul, acest criteriu fiind un indiciu foarte bun si pentru celelalte.

Aspirator-Heinner-CleanMate-CV-2015-RDUn aspirator ieftin nu este la fel de puternic ca unul scump, nici nu poate deservi suprafete foarte mari, insa, in unele situatii, poate reprezenta cea mai buna alegere. Un exemplu din aceasta categorie este si Heinner CleanMate CV-2015-RD, un aspirator care, cumparat pentru un anumit timp de munca, se poate dovedi mai mult decat util.

Vezi aici cel mai mic pret

Un aspirator cu sac, din fericire unul textil

Atunci cand se vorbeste despre un aspirator ieftin, pretul impune anumite restrictii. Asa ca, un astfel de model este cel mai probabil unul cat mai clasic, cu sac. Exact acesta este si cazul lui Heinner CleanMate CV-2015-RD care, din fericire, reuseste sa foloseasca un sac textil. Acestia sunt mai rezistenti si pot fi utilizati de foarte multe ori, spre deosebire de sacii de hartie care sunt aproape de unica folosinta. Sunt si mai scumpi, dar diferenta se vede imediat, asa ca investitia merita.

Un model de dimensiuni mici, destinat apartamentelor pe masura

Dupa cum am mai spus, un astfel de aspirator nu este util in orice situatie. Daca aveti un apartament sau o casa mare, multe animale sau daca doriti sa il folositi in locuri destul de murdare, produsul de fata nu este solutia buna. In schimb, pentru o locuinta mica, cu putine persoane si, in general, curata, modelul se poate dovedi a fi varianta castigatoare.

In primul rand, capacitatea sa de colectare este de 2.8 litri. Nu este prea mult, dar este mai mult decat suficient pentru o garsoniera sau un apartament cu doua camere. La fel, filtrul de evacuare, desi este in patru trepte, nu este cel mai bun de pe piata, modelul nefiind cel mai eco dintre cele disponibile. Cu toate acestea, are o putere de aspirare de 220 W, din nou, una ce se poate dovedi foarte utila in conditiile prielnice.

Un model usor de folosit

In ceea ce priveste ergonomia, acest aspirator este mic, usor si se manevreaza foarte simplu. Firul are o lungime de 5 metri, asa ca aparatul poate sa ajunga destul de departe de priza, fapt care ii sporeste foarte mult utilitatea. Aspiratorul este prevazut si cu un sistem de retractare automata a cablului, cu un accesoriu pentru spatii inguste si cu un tub format din doua bucati, toate acestea facundu-l usor de folosit pentru oricine.

Vezi aici fisa tehnica a aspiratorului

Nefiind un aparat complicat, era normal ca Heinner CleanMate CV-2015-RD sa fie si unul ieftin. Bineinteles, la un asemenea pret exista si lipsuri (lipsa sacului, filtru inferior si nivelul de zgmot mai ridicat, de 74 dB). Cu toate acestea, pentru casele mai mici, un astfel de aspirator este mai mult decat suficient. Mic, dar cu destul de multa putere, usor de utilizat si util, aspiratorul reprezinta pana la urma solutia perfecta pentru cei cu un buget de achizitii redus.

9 Total Score
Bun si ieftin: aspiratorul Heinner CleanMate CV-2015-RD

Mic, dar cu destul de multa putere, usor de utilizat si util, aspiratorul Heinner CleanMate CV-2015-RD reprezinta pana la urma solutia perfecta pentru cei cu un buget redus.

Tehnologie
8.7
Design
8.8
Pret
9.4