Halloween la eMAG. Reduceri bune la tot ce te taie capul

Foarte misto sloganul de Halloween de la eMAG, „gasesti tot ce te taie capul”. Bineinteles, este vorba de o noua campanie de reduceri adresata tuturor cumparatorilor, in care sunt implicate toate categoriile din magazin. Sunt reduceri bune si foarte bune, exista si o pagina dedicata evenimentului, trebuie doar sa te inarmezi cu putina rabdare si sa scotocesti cu atentie prin toate ofertele. Asa, la o prima strigare, vorbim de reduceri cuprinse intre 20% si 50%, insa valoarea reducerilor variaza in functie de categorie. Este un antrenament serios pentru Black Friday, asa ca-l puteti lua in calcul pentru cumparaturile de moment (daca aveti o nevoie clara ce nu poate astepta inca 3 saptamani, sau daca gasiti o oferta care va tenteaza cu adevarat – altfel, recomandarea noastra este sa puneti banii deoparte si sa asteptati Black Friday).

Vezi aici toate reducerile de Halloween

Campania de Halloween de la eMAG tine 3 zile (29 – 31 octombrie), asa ca ofertele vor fi active si in acest week-end. Cu siguranta insa cele mai bune achizitii se vor face in perioada de inceput a campaniei, produsele cu cele mai mari reduceri se vor epuiza destul de rapid.

Am vazut oferte extrem de atractive la telefoane mobile (unde un HTC M9, piesa de piesa, are o reducere excelenta de 21%), dar si la televizoare (o buna achizitie ar fi Televizorul Smart 3D LED Sharp, cu diagonala de 203 cm – reducere mare de tot de 48%).

Reduceri la fel de bune gasiti si in celelalte categorii din promotie, recomandam mai ales zonele Electrocasnice, articole pentru copii si Fashion.

Halloween la eMAG este o campanie interesanta, un antrenament serios pentru editia Black Friday 2015. Spor la cumparaturi!