Geanta Norma, lux cu 64% reducere

geanta-normaBrandul Maya le da gata pe doamnele si domnisoarele care vor o poseta ultramoderna cu piesa Norma. Ce spune acesta geanta unica? Spune despre eleganta clasicului nepieritor, pentru ca este neagra. Spune despre rafinament, pentru ca este din cea mai fina piele naturala. Spune despre utilitate, pentru ca are o bareta fixa.

Vezi akoom reducerea de pret

Spune despre intimitate, pentru ca are dimensiuni confortabile. Spune despre utilitate, pentru ca are o forma atat de versatila incat poate fi alaturata oricarei tinute de zi, de la fusta scurta cu platforme la rochie midi cu botine retro.

Cand ai pe brat geanta Norma, ai tendinta de a te imbraca in asa fel incat sa poata iesi in evidenta. Parca iti vine sa-ti pui cercei mai discreti, sa porti un parfum mai fresh, parca vrei in tinuta mai multa prospetime si mai multa simplitate. Geanta Norma face restul pentru intregirea mesajului pe care vrei sa-l transmiti: pielea luxurianta duce cu gandul la pretentii inalte de la calitatea lucrurilor din jur, forma simpla este o declaratie de tinuta care nu are nevoie de zorzoane.

Vezi aici toate variantele de culoare

Si numai tu vei sti, atunci cand te vei duce sa-ti pudrezi nasul, ca in geanta Norma au incaput cu succes toate cele care iti sunt necesare peste zi, de la farduri la trusa de unghii, acte, chei, servetele, guma de mestecat si aspirine etc., etc. Si, spre placerea ta, pentru ca este o piesa de clasa, nu lasa sa se vada nimic din toate acestea, pastrandu-si alura fina si formele zvelte care te-au cucerit de la inceput.