Fusta midi Milla Collection

fusta-pockets-milla-collectionEste foarte adevarat ca femeile tind sa poarte in tinutele casual pantalonul. Dar este de neimaginat garderoba unei femei moderne, adaptabile si adaptate fara piesa centrala a ideii de moda feminina: fusta. Lungimea, forma, textura si culoarea ei au fost povesti de istorie din toate timpurile.

Milioane de oameni talentati s-au pus in slujba transmiterii mesajelor sociale, religioase, chiar politice prin fustele pe care le-au purtat femeile. Numai in ultima suta de ani fustele au fost lungi pana la podea, apoi scurte, apoi lungi, apoi din nou scurte (războiul crea penurie de tesaturi), iarasi lungi („New Look”) si in anii 1960 pe cat de scurte posibil fara sa arate lenjeria intima.

Totusi, un reper fix al tuturor acestor mode si tendinte a ramas mereu fusta midi. Este acea piesa cu care nu ai cum sa dai gres, pentru ca se prezinta ca un „clasic in viata”, mereu proaspata, mereu in trend. Fusta midi Milla Collection vine sa exprime exact aceste insusiri. In primul rand prin culoarea albastra, plina, rece, care ii da o nota de seriozitate si o face o excelenta alegere office sau casual.

In al doilea rand prin textura moale, din bumbac, care o face sa arate bine in orice lumina, in orice pozitie s-ar aseza cea care o poarta, pe orice talie si pentru orice picioare. Purtata cu tocuri, este de o eleganta desavarsita. Purtata cu balerini, este o intoarcere fermecatoare la anii 50, un retro de un bun gust aparte. Cele doua buzunare ii dau un aer usor glumet, care „indulceste” seriozitatea acestei piese deosebite.

Si pentru ca nu este o piesa vestimentara lipsita de senzualitate, dimpotriva, se poate remarca o croiala mobila, perfecta pentru miscarile pline de mister cum este aceea a asezarii fustei inainte de asezarea persoanei care o poarta pe un scaun. Gestul este pe deplin feminin, subliniat de felul amplu in care fusta midi Milla Collection „drapeaza” piesa de mobilier.

Vezi aici detalii si pret la Fusta midi Milla Collection.