Frigiderul Liebherr CTP2921: extrem de silentios si economic

Liebherr CTP2921De mai bine de 60 de ani, producatorul Liebherr scrie istorie in ceea ce priveste productia de frigidere si congelatoare, aducand mereu produse eficiente, calitative si care vin cu un pret corespunzator performantelor. Liebherr are o echipa foarte bine pregatita care face cercetari serioase, cautand cele mai moderne solutii de pastrare in stare buna a alimentelor ce se pot altera usor. O dovada a acestui fapt este chiar modelul Liebherr CTP2921, un frigider care, pe langa toate caracteristicile enumerate anterior, se dovedeste si un produs cu un aspect placut si cochet. Acest lucru il ajuta sa-si gaseasca cu usurinta loc in orice casa primitoare, unde va fi cu siguranta apreciat pentru performantele atinse.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Ce inseamna aspectul placut al frigiderului Liebherr CTP2921?

Aspectul placut al frigiderului Liebherr CTP2921 inseamna un dispozitiv cu doua usi, o deschidere standard pe partea dreapta si o dimensiune potrivita de 157.1 x 55 x 63 cm. Se poate spune, astfel, ca produsul nu este nici prea mare, nici prea mic, insa este suficient pentru a depozita atat alimente mai voluminoase, cat si unele de dimensiuni medii si mici. Mai precis, se poate vorbi de un volum de 220 litri (52 litri pentru congelator si 168 litri pentru frigider). Faptul ca usile produsului sunt reversibile reprezinta un adevarat atu, mai ales ca locuintele moderne sunt destul de dificile din punct de vedere al spatiului.

Produsul inseamna, totodata, patru rafturi incapatoare pentru frigider si o capacitate de congelare de 4 kg/24 ore pentru congelatorul dotat cu un compartiment. Pe langa cele patru rafturi care alcatuiesc frigiderul se poate vorbi si de existenta a compartimentelor special create pentru a pastra in bune conditii fructele si legumele, dar si de suporturile pentru usa. Culoarea aleasa pentru acest model de frigider este alb imaculat, pentru a ajuta produsul sa fie foarte usor de asortat.

Ce inseamna performantele frigiderului Liebherr CTP2921?

Liebherr CTP2921Performantele frigiderului Liebherr CTP2921 inseamna tehnologie germana de foarte buna calitate. Acest lucru se traduce prin existenta sistemului SmartFrost care nu permite aparitia unui strat foarte mare de gheata in interior, ci doar pastrarea in foarte bune conditii a alimentelor. In felul acesta, utilizatorul poate uita de momentele in care era nevoit sa dezghete frigiderul pentru a se asigura de buna functionare a acestuia.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

Clasa de eficienta energetica a produsului este A++, fiind unul dintre cele mai economice produse de acest gen de pe piata. Acest lucru inseamna un consum energetic de 202 kWh/an si un consum energetic de 0,552 kWh/ 24 h. Astfel de economii se dovedesc foarte eficiente in cazul celor interesati de a strange bani pentru un anumit scop.

Nivelul de zgomot al produsului este de 40 dB, ceea ce il face unul dintre cele mai silentioase dispozitive existente pe piata. Desi este adesea ignorat, acest aspect se dovedeste important pentru cei care vor sa aseze frigiderul intr-o incapere in care desfasoara si alte activitati. Astfel, modelul Liebherr CTP2921 este ideal si pentru birouri, nu doar pentru uzul casnic. In ceea ce priveste pretul care a fost stabilit pentru acest produs, se poate spune ca acesta este unul excelent, avand in vedere toate caracteristicile modelului prezentat.

Frigider Liebherr CTP2921, 272 l, Clasa A++, H 157,1 cm, Alb. Il poti cumpara akoom cu o mare reducere de pret!

9.7 Total Score
Liebherr CTP2921, un frigider excelent

Tehnologie germana de foarte buna calitate. Asta inseamna, in primul rand, Liebherr CTP2921. Apoi avem impliniri la toate asteptarile de la un frigider modern, dar si o reducere de pret extraordinara.

Tehnologie
9.6
Design
9.7
Pret
9.9