Frigider incorporabil Whirlpool ARG 861/A+, 6th Sense – Simplitatea performantei

Pentru astazi va propunem un review la frigiderul incorporabil Whirlpool ARG 861/A+. Whirlpool este unul dintre cei mai mari producători de electrocasnice la nivel mondial, lucru atestat de vânzările de zeci de miliarde de dolari şi de zecile de centre de cercetare răspândite în toată lumea. Produsele care apar sub acest brand sunt plasate frecvent in fruntea vânzărilor in toata lumea si acest deziderat nu ar putea fi atins fara inalta calitate dublata de o mare accesibilitate.

Whirlpool ARG 861/A+ – un partener incapator

Whirlpool ARG 861/A+Mai toate casele din lume au un produs Whirlpool, arata sondajele. Acesta este principalul motiv pentru care compania ofera mereu alte si alte produse inovatoare, facand din electrocasnice adevarati prieteni. Este si cazul frigiderului incorporabil Whirlpool ARG 861/A+, cu celebrul de acum „6th Sense”, un performer în păstrarea alimentelor proaspete şi congelate. Frigiderul este ilustrarea perfecta a simplitatii in spatele careia stau rezultatele remarcabile. Cu un design care inseamna frumusete, cu o eficienta redutabila si cu un consum redus de energie, frigiderul incorporabil Whirlpool ARG 861/A+ se remarca prin faptul ca genereaza o economie inegalabilă de timp. Mai exact, stiut fiind faptul ca un frigider bun permite mai multe cumparaturi odata, frigiderul incorporabil Whirlpool ARG 861/A+ este un partener incapator si de incredere. Mai este stiut faptul ca cumparaturile en gros inseamna economie de bani. Peste toate acestea, frigiderul incorporabil Whirlpool ARG 861/A+ este adaptabil si potrivit oricarei bucatarii stilate, moderne.

Vezi aici pretul cu reducere

Maximum de confort al utilizarii

Termenul „frigider” vine din secolul XVII. A fost nevoie de vreo trei secole pana cand oamenii obisnuiti sa aiba acces la tehnologia cea mai moderna, dat fiind faptul ca racitoarelor comerciale le-a luat vreo patru decenii sa se transforme in electrocasnice. S-a trecut prin etape ca frigiderele cu freon sau dezghetarea „la temperatura bucatariei”, cu alimentele tinute in caldura cate o jumatate de zi. Astazi, frigiderul incorporabil Whirlpool ARG 861/A+ confera maximum de confort al utilizarii, in conditiile mentinerii alimentelor la fel de proaspete ca in ziua in care au fost cumparate, de pana la patru ori mai mult timp. Ati ghicit, este vorba despre tehnologia „6th Sense” pentru Controlul Prospetimii, inovatie care garanteaza refrigerarea la umiditate perfecta in intregul interior si face posibila pastrarea alimentelor proaspete. „Creeaza cererea si castiga increderea in fiecare zi. Concentrandu-ne pe nevoile consumatorilor si nu doar pe evolutia industriei, crestem si ne mentinem in preferintele consumatorilor din toata lumea”, afirma cei de la Whirlpool. Cu capacitatea sa de a fi o „piesa de rezistenta” in orice bucatarie, frigiderul incorporabil Whirlpool ARG 861/A+ este ilustrarea perfecta a dezideratului companiei de a „ajuta oamenii sa se concentreze pe momentele care conteaza”.

Cumpara de aici cu reducere

Ceea ce este cu adevarat important

In anii 1950, cand au inceput sa devina un obiect electrocasnic de scara largă, frigiderele erau doar albe. Apoi au aparut cele colorate, palatinate, cromate, multicolore etc. Dar eleganta se intrevede intotdeauna din spatele oricarui design, care ramane la alegerea utilizatorului. Iar atunci cand spui Whirlpool, spui inovatie, calitate, diversitate. Si, nu in ultimul rand, performanta. Vizibila cu ochiul liber in cazul frigiderului incorporabil Whirlpool ARG 861/A+, care este echipat cu un sistem antibacterian de filtrare a aerului, cea mai buna tehnologie disponibila, care protejeaza mancarea si ajuta la indepartarea bacteriilor si mirosurilor, printr-un strat polimeric tratat cu sistemul antibacterian Microban. In acest fel, odata integrat cu succes estetic in bucataria ta ultramoderna, frigiderul incorporabil Whirlpool ARG 861/A+ va tine cumparaturi multe in conditii de maxima prospetime, nu va amesteca mirosurile, nu va fi deloc greu de curatat si va face toate acestea cu un consum redus de energie. Este exact ceea ce au gândit cei de la Whirlpool: „electrocasnicele noastre te ajuta sa te eliberezi de griji si sa te concentrezi pe ceea ce este cu adevarat important”.

Vezi si review-ul nostru la frigiderul incorporabil Whirlpool 6th Sense, ART 872.

9.4 Total Score
Un frigider incorporabil de senzatie

Whirlpool ARG 861/A+ este un frigider incorporabil ideal. Ne-a convins din toate punctele de vedere, in plus poate fi achizitionat si la un pret foarte bun, cu reducere.

Tehnologie
9.4
Design
9.5
Pret
9.4