Frigiderul cu doua usi Beko RDSA310M20X: o alegere de top marca Beko

Beko RDSA310M20XIn ziua de azi, o locuinta fara frigider este de neimaginat, dat fiind faptul ca alimentele se pot altera atat de usor, mai ales atunci cand mercurul se pregateste sa sara din termometre. Totodata, un alt lucru este adevarat: exista o gama variata de frigidere sau combine frigorifice, iar de cele mai multe ori utilizatorul este nedumerit atunci cand trebuie sa faca o alegere. Insa intre toate modelele existente pe piata se remarca frigiderul Beko RDSA310M20X. De ce tocmai Beko? Ei bine, exista o multime de motive pentru a alege frigiderul cu doua usi Beko RDSA310M20X, care urmeaza sa fie prezentate in acest material.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Motive pentru a alege frigiderul cu doua usi Beko RDSA310M20X, din punct de vedere al designului

Produsele Beko inseamna inovatie, gratie viziunii moderne a acestui producator. Astfel, rolul frigiderului Beko RDSA310M20X este de a aduce solutii ingenioase, redate intr-un dispozitiv cu un design greu de confundat. Se poate vorbi despre linii drepte, subtiri, simple, asadar de un aspect elegant, menit sa cucereasca imediat utilizatorul. Este vorba, totodata, de o dimensiune potrivita, de 175.4 x 59.5 x 60 cm si o culoare moderna, menita sa schimbe infatisarea oricarei bucatarii: gri inox.

Insa asta nu este tot. Pentru a sustine caracterul inovativ al acestui produs, Beko a dotat frigiderul cu un sistem antiamprenta. Urmele atat de neplacute care se regasesc pe alte produse similare sunt acum doar o amintire neplacuta. Deschiderea frigiderului este standard, spre partea dreapta, iar pentru confortul total al utilizatorului, dispozitivul a fost dotat cu usi reversibile.

Desi nu este foarte mare ca dimensiune, acest dispozitiv inseamna un volum net total de 306 litri (69 de litri pentru congelator si 237 pentru frigiderul propriu-zis). Eleganta dispozitivului este redata si in interior, nu doar in exterior. Astfel, frigiderul este dotat cu patru rafturi confectionate din sticla, compartimente pentru legume si fructe si suport pentru oua. Congelatorul are si el doua compartimente si o tava pentru gheata.

Motive pentru a alege frigiderul cu doua usi Beko RDSA310M20X, din punct de vedere al specificatiilor tehnice

beko-rdsa310m20x-openFara doar si poate acest dispozitiv este unul foarte economic. Acest lucru se datoreaza faptului ca el este situat in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce genereaza un consum foarte redus. Mai exact, se poate vorbi de un consum de 265 kWh/ an. Toate aparatele Beko situate in aceasta clasa de eficienta energetica genereaza un consum cu 24% mai redus, fata de cele care sunt situate in clasa A.

Vezi toate detaliile tehnice si pret

Garnitura cu rolul de protectie impotriva bacteriilor reprezinta un alt avantaj considerabil, aceasta fiind dotata cu o serie de aditivi speciali ce ajuta la pastrarea cat mai curata a dispozitivului. In felul acesta, mucegaiul sau bacteriile depuse pe alimente reprezinta doar un vis urat, care nu va deveni niciodata realitate in cazul acestui produs.

Din punct de vedere al pretului, se poate spune ca acesta este unul bine stabilit, fiind corespunzator dotarilor de care da dovada produsul. De asemenea, trebuie luat in calcul si faptul ca acesta are un nivel de zgomot de doar 42 de dB, ceea ce inseamna ca el nu va fi deloc deranjant pentru utilizator.

Frigider cu doua usi Beko RDSA310M20X, 306 l, Clasa A+, H 175.4 cm, Inox. Vezi pretul cu reducere!

9.5 Total Score
Un frigider de top de la Beko

Beko RDSA310M20X este frigireul care-ti pune ordine in bucatarie 🙂 Pretul este excelent, pachetul tehnic este extrem de convingator, iar designul deosebit chiar iti va face viata mai frumoasa. Nu ramane decat sa-l comanzi akoom!

Tehnologie
9.4
Design
9.5
Pret
9.5