Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+: inteligent si performant

Beko DDEN517MWD+O locuinta moderna inseamna o serie de electrocasnice menite sa-l ajute pe utilizatorul lor sa-si desfasoare treaba mai usor. Acest lucru presupune, desigur, si un frigider capabil sa pastreze in siguranta alimentele usor perisabile, dovedindu-se in acelasi timp incapator si economic. Economiile se traduc din punct de vedere al consumului energetic, o problema care de foarte multe ori ofera adevarate batai de cap utilizatorilor, dar si din punct de vedere al spatiului, mai ales ca unele locuinte sunt reduse ca dimensiune. Un exemplu in acest sens este modelul de frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Frigiderul cu doua usi Beko DDEN517MWD+ aduce un design practic

Desi de cele mai multe ori cei interesati de a cumpara un astfel de produs sunt atenti mai ales la specificatiile tehnice si la pret, designul se dovedeste si el un aspect demn de luat in calcul. Astfel, un frigider intr-o culoare nepotrivita, care nu se asorteaza cu restul mobilierului incaperii in care este asezat, se poate dovedi o adevarata problema, stricand intreaga armonie si estetica. Tocmai de aceea, pentru modelul Beko DDEN517MWD+ s-a ales gri sidef, o nuanta moderna, dar care nu este foarte dificil de asortat. Dimensiunea dispozitivului este si ea importanta, aceasta fiind de 193 x 70 x 68.5 cm. Nu este o dimensiune mare, insa volumul net total de 435 L face ca frigiderul sa fie unul destul de incapator. Prezenta celor doua usi (una pentru congelator si cealalta pentru frigiderul propriu-zis) reprezinta alte doua atuuri legate de design ale produsului marca Beko.

Frigiderul cu doua usi Beko DDEN517MWD+ – motive tehnice pentru a-l achizitiona imediat

beko-dden517mwd-openIn primul rand, in cazul modelului Beko DDEN517MWD+ se poate vorbi de o functie cu totul si cu totul speciala: Active Fresh Blue Light. Aceasta este cea responsabila cu mentinerea permanenta a efectului de fotosinteza, gratie luminii albastre de care beneficiaza. Este o functie extrem de utila in cazul fructelor si legumelor care trebuie sa-si mentina proprietatile (vitaminele).

Vezi toate detaliile produsului si pret

In al doilea rand, sistemul Active Dual Cooling este un alt beneficiu al acestui dispozitiv care il situeaza in topul alegerilor inteligente. Sistemul Active Dual Cooling permite frigiderului sa raceasca alimentele cu 20% mai rapid, mentinand nivelulul optim de umiditate. Pe langa toate acestea, tot acest sistem are rolul de a preveni amestecarea mirosurilor, prin ventilarea optima a aerului, atat in congelator, cat si in frigider.

Este nelipsit si sistemul de racire Full No Frost care , asa cum este binecunoscut, are datoria de a impiedica formarea ghetii. Practic, alimentele sunt pastrate in cele mai bune conditii, insa fara ca frigiderul sa formeze depuneri de gheata, iar utilizatorul sau sa fie nevoit sa-l dezghete periodic.

Totodata, nelipsita este si functia de ionizare care neutralizeaza bacteriile. Acest aspect este deosebit de important deoarece bacteriile de pe alimente pun in pericol sanatatea celor care le consuma si tot ele sunt responsabile de aparitia unor mirosuri deranjante. Specialistii sunt de parere ca cu cat aerul din frigider este mai curat, cu atat poate fi prelungit timpul de pastrare al aliementelor. La igienizarea frigiderului contribuie nu doar functia de ionizare, ci si garnitura de pe usi, dotata cu o serie de aditivi speciali.

Frigider cu doua usi Beko DDEN517MWD+, 435 l, Clasa A+, No Frost, H 193 cm, Gri Sidef. Cumpara akoom cu reducere!

9.6 Total Score
Frigiderele Beko, din ce in ce mai bune

In tot mai multe case, pe la prieteni si rude, am vazut noile modele de frigidere Beko. Asa ca astazi va prezentam frigiderul cu doua usi Beko DDEN517MWD+, un model de succes ce poate fi achizitionat la un pret foarte bun.

Tehnologie
9.4
Design
9.5
Pret
9.8