Frigider Beko DDEN517WD+ – Racirea inteligenta, personalizata

Frigider-Beko-DDEN517WDAre aproape doi metri inaltime, 440 litri capacitate si se situeaza in clasa energetica A+. Este un „Rambo” al frigiderelor, cea mai buna declaratie de forta atunci cand vrei sa arati ca nu-ti arde de glume cand vine vorba despre refrigerarea de calitate.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Masiv si incapator

Frigiderul Beko DDEN517WD+ este masiv si impunator. Trebuie sa ai o bucatarie pe masura acestui mare magician al refrigerarii care are o racire cu 20% mai rapida si dubleaza timpul de conservare a alimentelor. Da impresia ca ar putea sa-ti pastreze alimentele in cele mai bune conditii si de-ar fi sa vina vreun razboi. Emana siguranta, robustete si confort. Odata pus la treaba, ai de ce sa fii multumit. Mentine conditiile ideale de temperatura si umiditate, astfel incat alimentele tale, proaspete, gatite sau congelate, sunt in deplina siguranta. Nu doar calitatea lor este garantata, ci si prospetimea, intrucat frigiderul Beko DDEN517WD+ previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific, racitor si congelator, gratie faptului ca racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele doua compartimente. Acest lucru ajuta si la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii, cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare dupa deschiderea usii.

Igiena la maxim

Frigiderul Beko DDEN517WD+ stie tot ce tine de refrigerare, fiind proiectat astfel incat sa fie ajutorul perfect pentru toate nevoile tale. Esti la dieta si ai mereu nevoie de vitamine proaspete? Doar pune-le in frigider sub forma de legume proaspete si functia speciala Active Fresh Blue Light va mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra, activa permanent in interior, astfel crescand durata de conservare si nivelul de vitamine al fructelor si legumelor. Esti un maniac al curateniei care nu permite nicio abatere de la regulile igienei alimentare? Foarte bine. Frigiderul Beko DDEN517WD+ are o functie de ionizare care neutralizeaza bacteriile si microorganismele ce genereaza mirosurile neplacute in interiorul frigiderului. Aerul din interioul aparatului este mentinut curat, astfel alimentele pot fi pastrate pentru o perioada mai lunga de timp. Si manerele sunt acoperite cu un strat protectiv antibacterian, ce asigura un nivel sporit de igiena. De asemeni, garnitura de pe usi, montata pentru etansare, contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Puternic, robust, eficient

Acest titan al frigiderelor este intruchiparea functionarii ireprosabile. Am aratat deja ca mentine alimentele proaspete, ca nu permite amestecarea mirosurilor, ca tine la igiena si stie sa raceasca inteligent, separat, s-ar putea spune chiar „personalizat”. La acest capitol pot fi mentionate afisajul electronic care permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. Tot la capitolul functionare este de remarcat confortul in utilizare, generat nu doar de compartimentarea inovatoare si de spatiul mare, ci si de sistemul de racire Full No Frost, care impiedica formarea ghetii in interiorul aparatului frigorific Beko DDEN517WD+, astfel incat nu va mai fi necesara dezghetarea periodica. Intretinerea aparatului electrocasnic devine mult mai usoara, asigurandu-se totodata temperatura optima pentru conservarea alimentelor, care isi vor pastra prospetimea si continutul nutritiv pe o perioada senificativ mai indelungata.

Stii multe despre performantele Beko de la aspiratorul cu sac Beko BKS1430C, aparat puternic, robust si eficient. De aceea te-ai asteptat ca frigiderul Beko DDEN517WD+ sa aiba aceleasi calitati. Si nu te-ai inselat!

9.7 Total Score
O combina frigorifica gigant, la pret excelent

Beko DDEN517WD+, cu ai sai 440 litri capacitate si clasa energetica A+ este o optiune serioasa si motivanta pentru orice familist care-si doreste o combina frigorifica incapatoare la pret foarte bun. Cititi review-ul nostru si va veti convinge de faptul ca notele pe care i le-am acordat sunt pe deplin meritate.

Design
9.8
Tehnologie
9.7
Pret
9.7