Frigider Arctic ANFB155+: un frigider pentru o locuinta moderna

Arctic ANFB155+Care sunt atributele unui frigider care sa-si gaseasca imediat locul intr-o locuinta moderna? Mai intai de toate, este vorba de economisire: economisirea de spatiu (mai ales pentru cei care nu au o locuinta proprie si locuiesc undeva cu chirie), economisirea de timp (pentru cei care isi doresc sa se bucure de alimente reci, imediat), economisirea de energie electrica (foarte multe frigidere determina un consum ridicat, chiar daca ele nu au un volum foarte mare) si, desigur, economisirea de bani, atunci cand se realizeaza achizitia. Iar un astfel de frigider eficient chiar exista si este reprezentat de modelul Arctic ANFB155+.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Performantele frigiderului Arctic ANFB155+

Se poate vorbi de performante atunci cand vine vorba de un frigider precum modelul Arctic ANFB155+? Desigur ca se poate. Iar acest model inseamna, in primul rand, clasa de energie electrica A+. Toate produsele situate in clasa A+ garanteaza un consum mai redus decat alte produse situate in clasa A. Este vorba chiar de o economie substantiala de pana la 24% fata de produsele cu caracteristici similare. Insa asta nu inseamna ca performatele sunt si ele reduse.

Asa cum Arctic si-a obisnuit clientii, toate frigiderele si combinele frigorifice semnate de acest producator vin cu o tehnologie simpla, dar inovativa, care implica un termostat ajustabil. Acest lucru se traduce prin faptul ca temperatura frigiderului Arctic ANFB155+ poate fi reglata tinandu-se cont de necesitati si ambianta. Exista, astfel, persoane care doresc ca alimentele lor sa fie imediat racite, un exemplu in acest sens fiind cei care in drum spre casa cumpara o sticla de suc pe care vor sa o savureze rece.

arctic-anfb155-openUn alt atu al acestui produs este reprezentat de rafturile ajutabile. Acest lucru determina utilizatorul sa fie mai organizat si sa poata folosi eficient spatiul pe care acest model de frigider il pune la dispozitie. Usile reversibile sunt si ele un avantaj deoarece au atributia de a-l lasa pe utilizator sa decida cum doreste sa se deschida frigiderul, mai ales daca acesta este asezat intr-o zona mai dificila, cum ar in apropierea unui dulap. Deschiderea frigiderului se poate realiza, astfel, atat in partea stanga, cat si in partea dreapta.

Vezi mai multe detalii si pret

Compartimentul Garden Fresh al modelului Arctic ANFB155+ este suficient de spatios pentru a aseza o gama larga de fructe si legume, astfel incat ele sa fie cat mai proaspete. Producatorul Artic incurajeaza mereu un stil de viata sanatos, bazat pe hrana de buna calitate. Si pentru ca tot a venit vorba de sanatate, frigiderul este dotat cu o garnitura cu rol antibacterian, pentru a tine bacteriile la distanta de alimente. Datorita aditivilor de pe aceasta garnitura, pana si mucegaiul poate fi dat uitarii.

Frigiderul Arctic ANFB155+ o alegere buna si din punct de vedere al designului

Acest model de frigider are o dimensiune economica de 101.7 x 54 x 60 cm si doar 36 kg, insa este in acelasi timp si foarte incapator: volumul net al frigiderului este de 138 L plus cei 20 L ai congelatorului. Culoarea acestuia este alba pentru a se putea asorta usor cu orice tip de incapere in care este asezat. Se poate spune ca designul nu este unul sofisticat, ci mai degraba unul care surprinde prin simplitate.

Frigider Arctic ANFB155+, 138 l, Clasa A+, H 101.7 cm, Alb. Cumpara akoom cu reducere!

9.2 Total Score
Mic, dar puternic. Un frigider bun de la Arctic

Frigiderul Arctic ANFB155+ este unul dintre acele produse pe care le recomandam cu drag. Producatorul Arctic reuseste in ultimul timp sa aduca produse tot mai diverse, pentru toate palierele de buget. Produse excelente, romanesti.

Tehnologie
8.9
Design
9.1
Pret
9.6