Frigiderul cu 2 usi Beko RDSA290M20X: nu trebuie sa asteptati pana la Black Friday ca sa-l cumparati

Beko RDSA290M20XIn ultima vreme, oamenii au devenit tot mai preocupati de tehnologia in care investesc, urmarind mereu obtinerea unor produse performante, la preturi cat mai avantajoase. Tocmai de aceea, evenimentele precum Black Friday sau reducerile de sezon sunt intotdeauna asteptate cu sufletul la gura, iar in acele momente magazinele sunt luate cu asalt. Insa exista unii producatori de electrocasnice care ofera dispozitive de buna calitate, la un pret rezonabil, oricand. Un exemplu in acest sens este modelul de frigider cu 2 usi Beko RDSA290M20X. Aceasta este un produs care demonstreaza ca nu este nevoie sa se astepte pana la reduceri pentru a fi cumparat, ci el reprezinta un dispozitiv mereu gata sa-l inlocuiasca oricand pe vechiul frigider din gospodarie.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Elemente legate de aspect pentru frigiderul cu 2 usi Beko RDSA290M20X

Modelul Beko RDSA290M20X este, totodata, o dovada a faptului ca producatorul sau investeste pe cat se poate si in aspect. Acesta este un frigider simplu, dar care vine cu o dimensiune potrivita, ce il ajuta sa-si gaseasca locul usor. Mai precis, este vorba de 162 x 59.5 x 60 cm. Desi dimensiunea nu este foarte mare, volumul este unul destul de bun: 278 litri (69 litri pentru congelator si 209 pentru frigiderul propriu-zis).

Culoarea aleasa pentru acest produs este gri inox, o nuanta care va face imediat bucataria sa capete un aspect modern si inovativ. Insa asta nu e tot. Sistemul antiamprenta este un alt avantaj care trebuie precizat si care este apreciat de orice iubitor de curatenie. In felul acesta, urmele neplacute lasate adesea de mainile transpirate sunt date uitarii. Mai mult decat atat, deschiderea dispozitivului se realizeaza pe partea dreapta, insa usile sunt reversibile pentru a oferi si mai multa libertate posesorului acestui dispozitiv. Existenta a doua usi este considerata si ea un atu, existand astfel o delimitare clara intre frigider si congelator.

Caracteristicile tehnice ale frigiderul cu 2 usi Beko RDSA290M20X

Producatorul Beko spune ca tehnologia in care investeste de ani buni are un singur scop: de a a face viata mai usoara utilizatorului. Si intr-adevar, performantele cu care este inzestrat acest frigider demonstreaza clar acest lucru. In primul rand, este vorba de eficienta energetica. Astfel, modelul Beko RDSA290M20X face parte din clasa de eficienta energetica A+, aducand utilizatorului o factura de energie electrica cu 24% mai mica decat daca aceasta ar folosi un produs similar, situat in clasa A.

Vezi aici toate detaliile tehnice si pret

Protectia antibacteriana face parte dintre dotari si are rolul de a tine bacteriile si mucegaiul departe de garnitura frigiderului, impiedicand, astfel, ca acestea sa ajunga pe alimente. Frigiderul propriu-zis este dotat cu trei rafturi din sticla de buna calitate, rezistenta chiar si in cazul alimentelor destul de grele Exista compartimente speciale pentru fructe si legume, dar si suport pentru oua. Congelatorul este dotat cu doua compartimente si vine cu o capacitate de congelare de 4 kg/ 24 ore.

Nu trebuie uitata nici autonomia acestui dispozitiv, mai ales pentru zonele in care au loc intreruperi frecvente de curent, iar aceasta este de 19 ore. Nivelul de zgomot al frigiderului este de 42 dB, ceea ce inseamna ca este unul dintre cele mai silentioase modele existente pe piata.

Frigider cu 2 usi Beko RDSA290M20X, 278 l, Clasa A+, H 162 cm, Inox. Cumpara akoom cu reducere!

9.6 Total Score
Beko RDSA290M20X - frigiderul ideal?

Beko RDSA290M20X este inca un model de frigider cu doua usi de la Beko care face senzatie in ultimul timp. Se afla in topul celor mai cumparate frigidere si are foarte mutle motive sa fie acolo.

Tehnologie
9.4
Design
9.7
Pret
9.6