Fotolii si canapele Mobexpert cu pana la 40% reducere

Celebul brand romanesc de produse Home & Deco, Mobexpert, a inceput de ceva vreme sa aiba o prezenta tot mai consistenta in mediul online. Asta atrage cu sine, pe langa o expunere mult mai eficienta brandului si o pliere pe cerintele comertului online: prezentare detaliata a produselor, conditii bune de livrare si pret mai mic decat in showroom-urile offline. Am vazut cateva deal-uri facute de Mobexpert cu retaileri mari din online, cel mai puternic exemplu fiind listarea unor serii de produse in magazinul eMAG, dar si prezenta acestui brand in magazinul Elefant, cu un outlet in care se vand bine micile decoratiuni si nu numai. Produsele din outletul Mobexpert le gasesti aici.

fotoliu-mobexpertTotusi, foarte bune mi s-au parut noile promotii la fotolii si canapele, categorie in care gasim cateva produse excelente ce sunt acum accesibile si ca pret. Reducerile ajung si pana la 40%, sunt acolo cateva fotolii extrem de atragatoare. Daca pana acum, daca asociam brandul Mobexpert cu mobila de lux sau macar foarte scumpa, noua strategie face ca orizontul de adresabilitate sa fie mult largit, piesele de mobilier devenind astfel accesibile tuturor.

Vezi aici reducerile Mobexpert

Si ca sa dam si un exemplu elocvent, fotoliul Caffe care in mod normal costa 1.700 de lei in showroom-ul Mobexpert, poate fi cumparat astazi, de aici, cu doar 1.000 de lei. Pe langa reducerea de 40% se ofera si transport gratuit pentru acest fotoliu. Fotoliul Caffe este cel cu care ilustram acest articol, asa ca sa va dati seama ca vorbim de un produs elegant, premium.