Fier de calcat Tefal Supergliss FV3845 – Netezirea „coala de hartie”

Oricat de frumoasa si sofisticata ar fi, nu exista piesa vestimentara care sa arate bine daca este necalcata. Din cele mai vechi timpuri, unul dintre cele mai stralucitoare domenii, moda, a depins de o masinarie, fierul de calcat, fara de care am fi ramas cu totii la purtatul pieilor de animale. Evolutia tesaturilor a obligat producatorii de fiare de calcat sa tina pasul si sa ajunga pana acolo unde ne vine sa zambim cand ne aducem aminte de „aparatele” cu care bunicile si strabunicile noastre faceau cute la rochii.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Inovatii de ultima generatie

Unul dintre reperele performantei cand vine vorba despre importantul proces al calcatului este producatorul francez Tefal, care vine cu o gama de produse ce si-au castigat o certa notorietate. Din aceasta categorie face parte si fierul de calcat Tefal Supergliss FV3845, al carui abur puternic patrunde adânc în tesatura, netezind-o cu delicatete si dandu-i aspectul acela care a generat expresia „călcat coala de hartie”. Inovatii de ultima generatie stau in inima acestui produs ingenios, generos, inspirat, care vine cu o putere de 2300 W sa desfiinteze orice umbra de cuta. Este putin probabil ca Tefal sa se fi inspirat din metoda vaselor de metal umplute cu apa calda care erau fost folosite pentru netezirea tesaturilor in China inca de la inceputul secolului I i.Hr, dar a fost si acela un inceput.
Din secolul XVII a inceput sa fie folosit fierul de calcat compus din placi groase de fonta cu maner, ce erau incise in foc.

Sorry. No posts in this category yet

Tefal-Supergliss-Paris-Limited-Edition-FV3845-leftAcest model de fier de calcat a purtat denumirea de fier de calcat plat si poate fi considerat stramosul aparatelor fara de care astazi nu mai sunt de imaginat tinutele noastre de fiecare zi. Intr-adevar, poate fi consemnata o distanta „cosmica” fata de performanta cu care vine fierul de calcat Tefal Supergliss FV3845, cu talpa Ultragliss Difussion, care se incinge umediat, atinge tesaturile in deplina siguranta si lasa in urma haina perfect netezita. Si cand te gandesti ca totul a pornit de la ideea tigaii antiaderente…

Lider mondial

Noile concepte si inovatiile Tefal se bazeaza pe nevoile utilizatorilor si asta se vede din faptul ca brandul este lider mondial in productia de fiare de calcat tocmai pentru ca a stiut sa gaseasca solutii inovatoare. Niciun alt fier de calcat nu mai emite abur atat de puternic, de constant si de uniform ca un Tefal. Odata pornit, indiferent de pozitie si de materialul textil, fierul de calcat Tefal Supergliss FV3845 face fata impecabil si calcatului pe orizontala al unui cearsaf proaspat apretat si netezirii fara gres pe verticala a unei bluze de matase care nu poate sta decat pe umeras pentru a fi calcata. Ai un jabou frumos pe care nu il poti face sa arate bine daca folosesti fierul pe masa de calcat? Nicio problema, pune-l pe Tefal Supergliss FV3845 in fata bluzei si volanele vor fi mai frumoase ca niciodata si fara vreo urma, ca noi. Ai nevoie de mai mult abur pentru jeansi sau de mai putin pentru un pulover de lana?

Cumpara akoom la cel mai bun pret

Tot Tefal Supergliss FV3845 este perfect capabil sa furnizeze volum diferentiat de abur, astfel incat fiecare material sa-si primeasca doza optima de abur necesar netezirii. Este cazul sa folosesti aburul in jet doar pentru o parte de tesatura? Tefal Supergliss FV3845 este destul de versatil si pentru asta. Mai mult chiar, are sistem anticalcar si o protectie antistropire care te va scuti sa mai vezi pe camasa picaturile de apa care se scurgeau mereu din vechiul fier de calcat atunci cand il asezai pe orizontala.

9.5 Total Score
Un fier de calcat remarcabil

Fierul de calcat Tefal Supergliss FV3845 te scapa de toate grijile. Pe langa performantele tehnice, acest model face parte dintr-o editie limitata, asa ca are si un look cu adevarat deosebit. In plus, beneficiezi si de o reducere strasnica la achizitie.

Design
9.5
Tehnologie
9.4
Pret
9.7