Tefal AquaSpeed FV5335, un fier de calcat premium pentru cei eleganti

Tefal-AquaSpeed-FV5335Sa ne imaginam cum era viata acum 20 de ani, cand fiarele de calcat erau mult mai grele, nu aveau aproape nicio functie suplimentara, iar utilizarea lor nu era nici pe departe una facila.

Acum, sa facem un salt in timp pana in 2015, cand aceste aparate electrocasnice nu doar ca sunt mult mai usor de folosit, dar calca si mult mai bine. Bineinteles, se face si diferenta de pret, caci un fier de calcat mai ieftin nu se va putea compara niciodata cu unul de calitate premium, asa cum este si Tefal AquaSpeed FV5335.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Un design interesant, ergonomic si perfect functional

Cu o greutate de doar 1 kilogram, acest aparat se prezinta inca din start ca una dintre cele mai bune solutii de pe piata. In plus, provine de la o firma cu foarte mare traditie in domeniu, arata bine, chiar deosebit s-ar putea spune (desi, din punct de vedere al culorilor putea fi chiar mai intens) si poate fi utilizat cu usurinta de oricine.

Cablul de alimentare are o lungime de 2 metri, suficient pentru a putea folosi fierul de calcat si ceva mai departe de priza. Asadar, problemele in ceea ce priveste functionarea acestui aparat sunt inexistente. Cu toate acestea, unele persoane au avut dificultati cu scurgerile care pot sa apara. Din pacate, aceasta este o problema cu care unele aparate poate ca s-au confruntat, dar asta nu inseamna ca toata seria este defecta. Tefal AquaSpeed FV5335 functioneaza foarte bine in toate cazurile, dar la orice aparat electorcasnic poti avea si ghinion.

Calitate superioara pentru niste haine fara cute

Tefal AquaSpeed FV5335 poate fi instrumentul ideal pentru a-ti mentine zi de zi eleganta. Toate caracteristicile de care se bucura acest model sunt specifice pentru a-si ajuta proprietarul sa aiba niste haine mai elegante, complet lipsite de cute, dar se pot utiliza foarte bine si in cazul lenjeriilor sau a altor articole textile.

Tefal-AquaSpeed-FV5335-sideAparatul calca cu ajutorul aburului, iar talpa este exact ceea ce trebuie pentru ca acest sistem sa functioneze asa cum trebuie. Multumita modelului Ultragliss Diffusion, aburul este distribuit uniform pe toata suprafata tesaturii, ceea ce garanteaza un efort redus din partea celui care utilizeaza fierul. Capacitatea rezervorului este de 0.3 l si acesta poate reprezenta singurul minus mai important. Cum jetul de abur este unul destul de puternic, s-ar putea sa fie nevoie ca fierul de calcat sa fie incarcat mai des decat in cazul altor modele, dar acest dezavantaj este unul minor.

Cumpara akoom la un pret mai bun

Jetul de abur poate sa ajunga pana la 130g/minut, in timp ce debitul de abur ajuge la 40g/minut. Asadar, oricine utilizeaza acest fier de calcat se va putea bucura de utilitatea sa sporita. Mai mult decat atat, fierul calca si pe verticala, are functie anti calcar pentru protejarea tesaturilor si functie de auto curatare.

Asadar, in ciuda problemelor intampinate de unii cumparatori, fierul de calcat Tefal AquaSpeed FV5335 reuseste sa fie unul care sa isi merite pretul, calitatea sa fiind cu siguranta una de nivel premium. Si, in conditiile in care vrei sa ai niste haine care sa arate bine, dar nu ai suficienti bani pentru o statie de calcat, aceasta poate fi solutia perfecta.

9.2 Total Score
Tefal AquaSpeed FV5335, un fier de calcat din clasa premium

Tefal AquaSpeed FV5335 este un fier de calcat premium, accesibil ca pret. Este un aparat versatil, extrem de eficient si garanteaza un calcat curat, de calitate chiar si in cazul celor mai complexe haine.

Tehnologie
9.1
Design
9.5
Pret
8.9