Fierul de calcat Philips GC4410: hainele cutate nu mai reprezinta o problema

Poate ca un fier de calcat nu pare, la prima vedere, cel mai important aparat electrocasnic care trebuie sa existe intr-o casa. Cu toate acestea, daca am incerca sa traim o luna fara unul, ne-am da seama ca ne lipseste foarte mult. Fierul de calcat nu este folosit de toata lumea la fel de des, dar, cu siguranta, isi arata utilitatea in mult mai multe momente decat ne dam seama.

Asa ca, pentru a avea mereu asternuturile, camasile si costumele ca scoase din cutie, este nevoie de un aparat de calitate premium, care ofera multe avantaje si caracteristici deosebite, la un pret acceptabil, daca luam in calcul dotarile.

Philips GC4410 este exact un astfel de aparat, cu o putere foarte bine distribuita, ideala pentru calcatul facil chiar si in cazul hainelor mai pretentioase, un timp de incalzire excelent, sistem cu aburi de ultima generatie, talpa Steam Glade si multe altele, pentru ca experienta folosirii lui sa fie una de luat in seama.

Vezi acum pretul cu reducere

Sa incepem cu detaliile mai tehnice. Philips GC4410 este un fier de calcat cu o greutate de 1.5 kilograme. Daca acum cativa ani aceasta era excelenta, acum insa se gasesc si modele mai usoare. Dincolo de aceasta mica problema cu greutatea, aparatul are un design ergonomic, este usor de folosit si cablul lung de 3 metri asigura mobilitate maxima si, datorita lui, fierul poate fi folosit aproape in orice conditii si in orice colt al casei. Rezervorul de apa este de 0.35 litri, suficient pentru a calca cateva perechi de blugi, camasi sau lenjerii de pat fara a fi nevoie de o noua alimentare cu apa. Iar talpa Steam Glade, facand parte din ultima generatie de inovatii a celor de la Philips, este usor de curatat si foarte rezistenta, totul pentru un calcat mult mai bun.

Vezi si fierul de calcat Tefal Ultragliss

Fier-de-calcat-Philips-GC4410-topCat priveste functionalitatea, fierul de calcat Philips GC4410 se bucura de toate calitatile si caracteristicile la care te-ai astepta de la un fier de calcat de calitate premium. Acesta poate produce un jet de aburi foarte puternic, suficient pentru a face fata chiar si celor mai greu de calcat materiale. Cu o temperatura a aburului de pana la 130 de grade pe minut si o putere de 2400 W pentru un jet constant, nici chiar cele mai dificile camasi nu vor mai crea probleme. Chiar si varful este special construit pentru a directiona mai bine aburii si a calca mai bine chiar si in zonele in care se ajunge mai greu. Iar siguranta hainelor este asigurata de cele doua sisteme implementate de Philips. Prin sistemul anti picurare se asigura ca hainele nu vor capata pete, iar sistemul anti calcar face ca acestea sa nu fie deloc afectate de actiunea apei.

Vezi aici mai multe detalii tehnice

Am auzit unele pareri care se declarau dezamagite de faptul ca aparatul exista intr-o singura schema de culori (alb cu abastru). Dar aceasta nu este o problema reala si, dincolo de faptul ca este un pic cam greu, fierul de calcat Philips GC4410 se dovedeste a avea o eficienta si functionalitate ridicate, ce explica incadrarea sa in gama de produse premium.

9.4 Total Score
Philips GC4410, fier de calcat premium

Desi este de calitate premium, fierul de calcat Philips GC4410 are un pret extrem de bun si datorita reducerii de care va puteti bucura akoom. Noua ne-a placut mult acest model.

Tehnologie
9.3
Design
9.6
Pret
9.3