Festivalul toamnei la eMAG – 7 zile cu reduceri de pana la 50%

De astazi si pana pe 19 octombrie, eMAG ne invita la Festivalul toamnei – o noua campanie de reduceri si promotii ce fac ca multe dintre produsele comercializate sa devina mult mai accesibile.

Vezi aici cele mai mari reduceri

Ca si in cazul anterioarelor campanii, eMAG vizeaza publicul larg, asa ca si in Festivalul toamnei gasim reduceri atractive la toate categoriile de produse. Si pentru acest eveniment de shopping, eMAG ne intampina cu un mini site creat special pentru eveniment, expresie ce ne ajuta in gasirea celor mai bune oferte, dar si pentru a vedea foarte usor care sunt categoriile din campanie.

Festivalul toamnei – reduceri pentru toata lumea

Asa cum va anuntam inca din titlu reducerile ajung pana la 50%, pentru a le descoperi e ceva de munca :), dar cred ca efortul va fi rasplatit pe masura. Ca si categorii de reduceri in campania Festivalul toamnei avem atat sectiunea de electronice IT (cu telefoane, tablete, tablete, aparate foto etc.) dar si pe cea de Electrocasnice (frigidere, masini de spalat rufe, aspiratoare, espressoare etc.). Tot in Festivalul toamnei o atentie sporita a fost acordata si categoriei Fashion, categorie ce devine tot mai populara la eMAG. Nu au fost uitate nici produsele pentru copii, fie ca vorbim de hainute, jucarii sau carti, asa cum nici dragutele animale de companie nu au fost date deoparte. Pentru a vedea toate categoriile si produsele din campaniei click aici.

Vor fi 7 zile in care cei care aveau in plan achizitii mai scumpe pentru aceasta perioada vor avea cu siguranta de profitat, dar nu doar ei. Sunt multe produse interesante care ne fac viata mai frumoasa si care pot fi cumparate akoom la un pret mai bun.

Mai jos va oferim si cateva sugestii de produse interesante ce pot fi achizitionate cu reduceri semnificative in campania Festivalul toamnei:

Acestea sunt doar cateva sugestii, toate reducerile din campania Festivalul toamnei le gasiti aici.