Espressor Krups K2 XP521030 – pentru o dimineata perfecta

Espressor-Krups-K2-XP521030De cele mai multe ori, atunci cand ne trezim dimineata, simtim nevoia unui stimulent care sa ne ajute sa incepem ziua cu dreptul. Si, oricat de grea ar parea ziua care sta sa inceapa, cu o cafea buna in mana, totul va parea mai usor. Krups K2 XP521030 este un espressor de calitate care ne poate oferi dimineata motivul de care avem nevoie pentru a sari din pat, gata de a infrunta orice greutate.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Designul espressorului este unul placut si modern totodata, combinatiile de culori din care predomina negrul facand acest electrocasnic potrivit in orice bucatarie. Accesoriile metalice si butonul frontal ofera o eleganta delicata, precum si o senzatie de rezistenta si durabilitate. Panoul de control consta doar intr-un singur buton frontal, de culoare argintie, care se incadreaza perfect in designul espressorului. Functiile pe care le poate executa electrocasnicul sunt usor de selectat datorita pictogramelor intuitive dispuse in jurul butonului.

Datorita simplitatii constructiei, espressorul este usor de curatat, putand indeparta usor cafeaua din suport. Dupa prepararea espressoului, cafeaua se va indeparta din suport printr-o simpla apasare de buton. Pe de alta parte, talpa este prevazuta cu gratar antipicurare, unde se vor aduna picaturile de cafea prelinse din gura de curgere a cafelei.

Espressor-Krups-K2-XP521030-spumaCablul de alimentare are o lungime de 1 metru, oferind suficienta libertate de a monta aparatul oriunde pe blat, fiind totusi conditionati de prezenta unei prize in imediata vecinatate.

Partea superioara a aparatului este dotata cu un suport metalic pentru plasarea cestilor de cafea dupa preparare. Datorita materialului din care este construit suportul, cestile cu cafea pot fi puse pe el fierbinti, imediat dupa preparare.

Toate elementele care se pot murdari in procesul de preparare a cafelei pot fi curatate prin simpla clatire la jetul de apa, astfel incat, in cazul in care trebuie sa pregatiti mai multe cafele odata, curatarea aparatului intre ciclurile de pregatire este extrem de usoara. Si daca tot a venit vorba de mai multe cafele, trebuie mentionat ca aparatul este perfect pentru cafeaua de dimineata alaturi de persoana iubita deoarece poate pregati simultan doua cesti de cafea.

Vezi aici mai multe fotografii si detalii tehnice

Espressor-Krups-K2-XP521030-cafeaPentru a prepara un espresso de calitate, Krups K2 XP521030 a dotat acest model cu o pompa care functioneaza la o presiune de 15 bari. Presiunea este data de puterea de 1400 W a aparatului. O asemenea presiune a aburului garanteaza scoaterea completa a aromei din cafea. Poate fi folosita cafea macinata, fiind necesare doar 7 g pentru o cafea perfecta. Suportul poate fi alimentat si cu 14 g de cafea atunci cand vrem sa preparam doua cesti odata. Praful macinat este presat la un nivel optim, prin simpla insurubare a suportului in locasul special destinat. Aparatul poate folosi, de asemenea, si toate tipurile de cafea portionata, inclusiv ESE.

Pe langa functia de espresso, aparatul mai are posibilitatea de a face si un cappuccino delicios, datorita dispozitivului de spumare. Acesta se poate curata la fel de usor, indepartarea resturilor de lapte facandu-se prin desurubarea duzei de spumare si clatirea acesteia cu apa calda.

Krups K2 XP521030 este un espressor nu foarte pretentios, dar eficienta sa este maxima. Nu beneficiaza de functii specifice modelelor premium, dar nici pretul nu este la nivelul acelora. Singurul minus pe care il putem observa la acest model este lipsa unei rasnite incorporate, dar o asemenea dotare ar fi ridicat destul de mult pretul.

9 Total Score
Un espressor remarcabil

Krups K2 XP521030 este un espressor de calitate care ne poate oferi dimineata motivul de care avem nevoie pentru a sari din pat, gata de a infrunta orice greutate.

Tehnologie
8.8
Design
9.2
Pret
9.1