Espressorul Bosch Tassimo Vivy TAS1203, pentru arome diverse

Bosch-Tassimo-Vivy-TAS1203Rolul unui aparat electrocasnic este acela de a ne face viata mai buna. Iar daca vorbim despre un espressor, cu siguranta viata noastra va putea sa capete o aroma deosebita in fiecare dimineata. Bineinteles, aste daca este vorba despre un espressor bun, dar acesta este exact cazul lui Bosch Tassimo Vivy TAS1203, aparatul despre care vom vorbi in cele ce urmeaza. Si pe langa faptul ca acesta face o cafea excelenta, este usor de manevrat si chiar destul de modern, iar un alt mare avantaj este acela ca mai multe bauturi delicioase pot fi preparate cu ajutorul sau.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Discurile Tassimo, ideale pentru cei care vor o cafea rapida si gustoasa

Cel mai deosebit aspect in ceea ce priveste acest espressor este folosirea T-Disc-urilor, niste capsule moderne care scad la maxim timpul de preparare al cafelei. Printr-o simpla apasare de buton, aparatul prepara de unul singur cea mai delicioasa cafea posibila. Acest lucru se intampla datorita tehnologiei  Intellibrew, prin care se citeste codul de bare specific fiecarui T-Disc si prin care espressorul Bosch Tassimo Vivy TAS1203 primeste rapid toate instructiunile necesare. Datorita acestor dotari, aparatul se incadreaza in clasa de pret premium, dar merita banii.

Execelente pentru cei care nu vor sa depuna prea mult efort in prepararea cafelei, dar si pentru cei care nu sunt foarte obisnuiti cu modul de functionare al unui espressor, T-Discurile au totusi si un dezavantaj. In Romania, sortimentele care se gasesc nu sunt foarte variate, ceea ce duce la o scadere a posibilitatilor de a bea mai multe tipuri de cafea.

Bauturi variate, pentru toata lumea

Trebuie sa ne gandim totusi ca nu toata lumea bea cafea, asa ca nu toti ar avea de castigat prin achizitionarea unui espressor. In aceste conditii, Bosch Tassimo Vivy TAS1203 a venit cu cea mai buna solutie posibila. Aparatul nu doar ca prepara o cafea delicioasa, dar face acelasi lucru si pentru alte bauturi, precum cappuccino, latte macchiato, ciocolata calda si chiar ceai. Asadar, diminetile oricarei persoane pot fi indulcite prin achizitionarea unui astfel de aparat, care se adreseaza atat celor care indragesc cafeaua calda si proaspata, cat si celor care gasesc o placere mai mare in degustarea altor bauturi.

Vezi aici mai multe detalii si fotografii

O mica problema apare atunci cand se incearca prepararea bauturilor pentru mai multe persoane. Espressorul nu poate utiliza decat o ceasca, asa ca, pentru a servi si pe altcineva, trebuie sa se prepare cafeaua de doua ori la rand.

Mai multe avantaje, pentru o functionalitate ridicata

Solutia poate fi insa la indemana. Espressorul are un rezervor de apa de 0.7 L, iar suportul pentru ceasca este reglabil si detasabil. Asadar, o ceasca de dimensiuni mici se poate inlocui cu una mai mare si problema este ca si rezolvata. Nu trebuie sa va faceti griji nici pentru consumul de energie, deoarece aparatul este prevazut cu o functie speciala, care il opreste imediat ce termina de preparat cafeaua.

In plus, Bosch Tassimo Vivy TAS1203 are un design aratos si ergonomic, fiind cu 25 % mai mic decat alte espressoare. Asadar, aparatul nu are foarte multe minusuri (in afara de faptul ca foloseste doar o ceasca si ca T-Discurile nu se gasesc prea usor la noi), iar beneficiile (prepararea bauturilor variate, aspectul si utilitatea) il incadreaza, cu siguranta, in categoria produselor premium.

9.6 Total Score
Bosch Tassimo Vivy TAS1203 un espressor aratos si ergonomic

Toata lumea bea cafea. Dar ca sa te asiguri ca bei o cafea buna ar trebui sa iei in calcul si un espressor automat premium, asa cum este si Bosch Tassimo Vivy TAS1203. Are multe calitati si ofera o cafea minunata.

Tehnologie
9.6
Design
9.5
Pret
9.8