Espressor automat Bosch Tassimo Vivy – Uzina de energie

Espressor-automat-Bosch-Tassimo-Vivy-TAS-1256-lemonTehnologia Bosch fascinează, acesta este un lucru cert, sustinut de renumele brandului, care se bazează pe excelenta in toate produsele sale. Aparatele marca Bosch sunt, zi dupa zi, produs cu produs, o garantie ca viata poate fi cu adevarat imbunatatita, iar uneltele care ne ajuta la asta sunt tot mai frumoase si mai performante. Bosch reprezinta calitatea fara gres pentru milioane de oameni din toate zonele si de toate culturile.

Vezi promotiile la Espressoarele Bosch Tassimo Vivy

Putini isi mai imagineaza combustia matinala fara espressorul de cafea. Este masina aceea minunata care vine din Italia secolului al XIX-lea, de la Angelo Moriondo, care punea bazele unei industrii in care astazi Bosch exceleaza cu espressorul automat Bosch Tassimo Vivy, o adevarata uzina de energie. Dispozitivul magic prepara bauturi complet automat, cu doar o atingere de buton, gratie tehnologiei  Intellibrew. Este deviza celor de la Bosch, care spun ca aceste aparate sunt menite sa „realizeze multe cu doar o apasare a butoanelor, care iti va schimba viata”.

Espressor-automat-Bosch-Tassimo-Vivy-TAS-rosuNimic mai real decat in cazul espressorului automat Bosch Tassimo Vivy, prevazut cu coduri de bare care contin informatii cu privire la cantitatea de apa, timpul de fierbere si temperatura exacta de care este nevoie pentru o bautura perfecta. Aparatul scaneaza codul de bare de pe T-DISC si pregateste fiecare ceasca impecabil. Se poate spune ca este cale tehnologica lunga de la primele espressoare, care „vedeau lumina pietei” la inceputul secolului trecut…

Inteligenta si eleganta

Espressorul automat Bosch Tassimo Vivy este asadar cel mai bun prieten al diminetilor in care esti in cautarea unui avant energetic, si savuros pe deasupra. Iar cand cafeaua gustoasa mai este preparata si de un aparat atat de functional si de frumos desenat, cu o prezentare in culori calde, vii si care „face priza” estetica excelenta cu bucataria ta, scena este pregatita pentru inegalabilul moment al cafelei de dimineata.

Espressor-automat-Bosch-Tassimo-Vivy-TAS-negruIn portie mare sau mica, te poti baza pe espressorul automat Bosch Tassimo Vivy sa-ti vina in intampinare cu inovatii ca reglarea inaltimii suportului pentru ceasca – mici, medii si mari. Mai mult, in cazul canilor foarte mari, suportul poate fi indepartat complet.

Mai multe culori la Espressoarele Bosch Tassimo Vivy

Inteligent pe cat este de elegant si de performant, espressorul automat Bosch Tassimo Vivy revine automat in modul stand-by dupa fiecare ciclu de fierbere, pentru a economisi energie. Gratie tehnologiei inovatoare de incalzire, este eliminat timpul de incalzire, astfel incat poti prepara bautura instantaneu. Pentru a completa acest tablou al functionalitatii inalte, rezervorul de apa al espressorului automat Bosch Tassimo Vivy, cu o capacitate de 0.7 litri, poate fi detasat cu usurinta pentru reumplere.

Vezi aici mai multe review-uri la espressoare.

Espressor automat Bosch Tassimo Vivy – Uzina de energie
Espressoarele automate Bosch Tassimo Vivy - eleganta si bun gust

Pe langa faptul ca veti putea savura o cafea excelenta in fiecare dimineata, espressoarele Bosch Tassimo Vivy sunt si obiecte cu un design deosebit. Le poti asorta bucatariei tale si prin faptul ca se gasesc in 5 variante de culori, le vezi in lista de mai jos. In plus, le cumperi akoom cu mari reduceri.

9.6 Total Score
Pentru o cafea perfecta: espressor Bosch Tassimo Vivy

Pe langa faptul ca fac o cafea excelenta, espressoarele Bosch Tassimo Vivy si arata intr-un mare fel. Sunt disponibile in 5 culori si au in acest moment reduceri foarte mari. Ne-au convins!

Tehnologie
9.3
Design
9.6
Pret
9.8