Eletrocasnicele Arctic, cu pana la 20% reducere. O promotie generoasa

Pana pe 8 februarie aveti posibilitatea sa va comandati electrocasnicele Arctic cu reduceri bune si foarte bune. Este o promotie dedicata electrocasnicelor mari, multe dintre produsele Arctic aflate in aceasta campanie vin insotite si de un cadou, nu doar de o generoasa reducere. Produsele Arctic sunt apreciate de tot mai multi consumatori, multe dintre frigiderele, aragazurile sau masinile de spalat Arctic regasindu-se in topurile de vanzari atat din magazinele online, cat si in cele clasice.

Vezi aici produsele din promotie

Dar hai sa vedem ce ne ofera promotia actuala. Cum nu dureaza decat o saptamana, ar trebui sa fiti pregatiti sa si actionati destul de repede, pentru a beneficia si de reduceri, dar si de cadourile oferite la achizitie. Ei bine, in promotie sunt 30 de modele de aparate frigorifice (cele mai cautate in acest moment). Daca vreti sa utilati bucataria cu produse de la brandul Arctic, mai aveti la dispozitie si 5 modele de aragazuri, 2 hote, dar si o masina de spalat vase. De asemenea, tot in actuala promotie Arctic o sa gasiti si 4 modele de masini de spalat rufe.

Toate produsele Arctic prezente in aceasta campanie se afla in stocul magazinului, asa ca sunt disponibile imediat dupa achizitie. Puteti opta pentru livrarea prin curier (majoritatea au transport gratuit) sau le puteti ridica din showroom, dupa finalizarea achizitiei si confirmarea comenzii.

Este una dintre primele mari campanii de reduceri la produse Arctic din acest an, iar reducerea de pana la 20% este una chiar generoasa, mai ales daca tintim catre varful gamei propuse de Arctic, acolo unde si pretul de cumparare este, sa spunem, mai mare.

In incheiere mai spunem si faptul ca majoritatea electrocasnicelor mari de la Arctic vin insotite si de o garantie extinsa, de 5 ani. Este dovada increderii producatorului in propriul brand, dar si un detaliu care ne relaxeaza pe noi, consumatorii.

Vezi produsele din campanie si cadourile oferite