Incorporabilele, moda viitorului

cuptor-incorporabil-cu-gaz-ArcticCumparaturile, in special cele de aparate electrocasnice, pot fi o experienta coplesitoare, existand atat de multe firme si optiuni incat clientii pot ajunge sa nu mai stie care este cea mai buna solutie pentru ei. In aceasta cautare, unii pot sa intalneasca si un termen mai nou, mai ales pentru bucatariile din Romania. Electrocasnicele incorporabile reprezinta noua moda si alegerea preferata a oamenilor care doresc ca bucataria lor sa iasa in evidenta, pastrandu-si, in acelasi timp, utilitatea si functionalitatea.

Ce sunt electrocasnicele incoporabile

Electrocasnicele incoporabile sunt acele aparate al caror aspect vizual se potriveste cu cel al dulapurilor. Cu alte cuvinte, in loc de un frigider sau de o masina de spalat vase din otel inoxidabil, alb sau negru, aparatul ca avea o usa care seamana la perfectie cu cea detinuta de toate dulapurile din bucatarie. Atunci cand acestea sunt montate corect, devine aproape imposibil de spus care dulap contine un frigider si care este exclusiv pentru vase. Electrocasnicele se intregreaza foarte usor in aspectul general al bucatariei, oferind un look care denota coeziune.

Tipuri de incorporabile

Incorporabilele pot fi grupate in doua mari categorii: integrate total si partial integrate. Electrocasnicele integrate total sunt acelea care dispar cu totul atunci cand sunt montate in dulapurile speciale. Nu se mai vad nici manerele, tuburile si nici un alt indiciu nu arata ca ele se afla in bucatarie.

Modelele partial integrate, pe de alta parte, ofera cateva indicii in legatura cu prezenta lor in bucatarie. Este adevarat ca, achizitionand un astfel de aparat, partea din fata a acestuia se potriveste cu decorul, insa raman si componente care nu pot fi acoperite si care raman expuse privirii. In mod logic, aparatele integrate total sunt mai scumpe, dar si mai de efect decat cele integrate partial.

Toate electrocasnicele pot fi incorporabile

Avansul inregistrat in tehnica de constructie a electrocasnicelor, a tehnologiilor folosite si a materialelor din care este construita mobila de bucatarie a facut ca aproape orice aparat sa fie gasit si in forma incorporabila. Astfel, frigiderele, masinile de spalat vase, aragazurile, plitele, hotele, chiar si chiuvetele pot fi incorporate in spatii special destinate pentru acestea, oferind oricarei bucatarii un aspect unic si deosebit.

Avantajele electrocasnicelor incorporabile

Factorul estetic este cel mai important aspect atunci cand se prezinta avantajele acestor produse. Prin intermediul lor, bucataria capata un aspect coeziv, mobilierul parand complet, asortat si neintrerupt de niciun aparat cu alta culoare, alt model sau alt material. Se economiseste si spatiu, mobila combinandu-se excelent cu aparatele electrocasnice. Si, nu in ultimul rand, incorporabilele denota modernitatea, ceea ce nu se poate spune despre foarte multe aparate clasice.

Mai scumpe, dar investitia merita

Din cauza constructiei diferite si a designului inovativ, incorporabilele pot fi achizitionate la preturi mai mari decat cele ale modelelor clasice. Desi acest aspect este un dezavantaj pentru unii, lucrurile nu sunt chiar atat de negre. In primul rand, avantajele se cunosc imediat, asa ca banii investiti primesc o justificare rapida. In plus, aceste aparate sunt mereu de ultima generatie, oferind tot ceea ce este mai bun in acest moment pe piata.

Mai jos gasiti cateva modele de electrocasnice incorporabile care se evidentiaza atat prin calitatile descrise in acest articol, dar si prin preturile excelente cu care sunt comercializate.

Save