Dirt Devil Rebel de 700 W, aspirator perfect pentru acasa

Dirt Devil RebelDirt Devil Rebel dovedeste cu fiecare produs pe care il scoate pe piata ca este o firma serioasa si ca produsele de la ei merita sa fie trecute pe aceeasi lista cu cele ale altor producatori de calitate ridicata. Bineinteles, nimeni nu nega acest lucru nici pana acum, dar firma este una mai putin cunoscuta pe piata de la noi si de aceea poate ca ne asteptam ca nivelul de calitate sa nu fie atat de ridicat.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Dirt Devil Rebel de 700 W nu este unul dintre produsele de top, nu ar trebui sa va asteptati la un model premium, dar, in ceea ce priveste raportul calitate pret, el poate sa fie o alegere destul de buna pentru cineva care nu are o casa foarte mare de curatat. Aspiratorul arata bine si isi face treaba intr-un mod mai mult decat acceptabil si asta este tot ceea ce conteaza.

In mod cert, aspectul este un punct important de atractie si acesta se prezinta intr-un mod destul de futurist. Spatiul de depozitate pentru praf (nu are sac) este transparent si, in general, designul este unul mai futurist, cu roti mari si o forma nedefinita care atrage. Este adevarat si ca materialul, plastic, este oarecum sensibil si probabil ca nu ar rezista la lovituri foarte puternice. Dar sa fim seriosi si sa recunoastem si ca niciun aspirator nu ar trebui trantit, pentru ca mai apoi sa ne plangem ca s-a stricat.

Dirt Devil Rebel aspira bine pe orice suprafata

Dirt Devil RebelAspiratorul Dirt Devil Rebel are o putere de 700 W, una medie pentru un model normal. Totusi, se prezinta chiar un pic mai bine decat multe modele mai puternice, ceea ce arata ca probabil producatorii au creat un motor ceva mai bun si mai bine adaptat sarcinilor grele.

Vezi toate specificatiile tehnice si pret

Aspiratorul vine insotit de mai multe accesorii, potrivite pentru curatarea podelelor si a covoarelor. In ambele ipostaze el se descurca destul de bine si lasa in urma niste zone destul de curate. Cred ca mizeria ar trebui sa fie extreme pentru ca diferentele sa nu se observe, dar, pana la urma, nu ar trebui sa se puna problema de asa ceva, intrucat modelul este facut pentru a fi utilizat acasa, nu de firme de curatenie.

Mai exact, odata cu el primeste duze pentru spatii inguste, tapiserie, parchet si perie pentru podele dure, ceea este mai mult decat suficient daca luam in considerare pretul cerut in schimbul sau. In final, trebuie amintit ca filtrul este unul Hepa si ca praful nu prea se vede dupa curatare, iar greutatea aparatului este de 2.2 kg, acesta fiind usor de manevrat.

Desi pare cam sensibil si este un pic zgomotos, aspiratul isi face treaba foarte bine. Dirt Devil Rebel demonstreaza inca o data ca firma americana este una serioasa si stiu destule persoane care au cumparat de la ei produse care au tinut multi ani. In plus, cum pretul este unul destul de scazut, iar calitatea este buna, chiar ai motive pentru a fi atent la un astfel de model pe care il poti folosi acasa, cam in orice conditii.

Aspirator fara sac Dirt Devil gama Rebel, 700 W, 2.7 l, 2 accesorii, Filtru HEPA, Gri/Rosu. Cumpara akoom si beneficiezi de o mare reducere de pret.

9.6 Total Score
Dirt Devil Rebel un excelent aspirator fara sac

Dirt Devil Rebel arata foarte bine, este usor de folosit, dar si foarte eficient in curatenie. Un aspirator cu talie premium, dar la un pret foarte bun.

Tehnologie
9.5
Design
9.8
Pret
9.6