Dirt Devil 800 W: un aspirator ideal pentru orice roman

Dirt DevilDirt Devil este o firma cunoscuta la noi, in special datorita aspiratoarelor. Este chiar una destul de veche, dar faptul ca are o productie nisata ii face sa fie mai putin cunoscuti in comparatie cu Electrolux, Samsung sau LG, firme mari si cu produse diverse. Dar aspiratoarele lor sunt la fel de performante precum cele ale concurentei, daca nu chiar ceva mai bune si se gasesc la preturi extrem de acceptabile. Si daca vreti sa vedeti un exemplu bun in acest sens, va recomand modelul Dirt Devil de 800 W.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Dirt Devil – un design interesant, dublat de cateva calitati care atrag atentia

In mod cert, acest model micut reuseste sa atraga atentia inca de prima data. Asta pentru ca este rosu (o alegere pe care americanii de la Dirt Devil au incorporat-o pentru toate produsele lor), dar si pentru ca are o parte transparenta, mai exact rezervorul in care se aduna praful. Modelul este unul fara sac, deci nu trebuie sa iti faci griji ca vei cumpara constant noi rezerve. Pe de alta parte, o data la cateva saptamani trebuie sa il curati, dar nu este atat de dificil intrucat rezervorul se scoate usor. Apoi, acesta are o capacitate de 2.2 l, deci se poate acumula destul de mult praf pana cand va fi necesara curatarea.

Gol, aspiratorul cantareste 4.3 kg, ceea ce inseamna ca este relativ usor de transportat prin casa. Are si un cablu de alimentare lung de peste 2 m si doua roti mari. Asadar, folosirea lui nu ar trebui sa puna probleme nimanui, nici macar celor mai mici membri ai familiei sau celor mai in varsta.

Vezi aici mai multe fotografii si detalii tehnice

Dirt DevilBineinteles, nu doar designul si modul in care aspiratorul se prezinta la exterior conteaza. Poate ca, la prima vedere, puterea de 800 W poate sa para destul de scazuta, mai ales cum alte aspiratoare ajung fara probleme si la 1500 W. Totusi, motorul acestuia s-a bucurat, probabil, de o atentie deosebita din partea producatorilor, pentru ca este mult mai puternic decat pare. Acesta aspira excelent atat suprafetele dure, precum podelele, dar si covoarele sau canapelele. Tubul sau este unul telescopic, iar odata cu el primesti si patru accesorii. Unul este cel normal, apoi cel pentru covor, adica aspirare tapiserie, spatii inguste si nu lipseste nici cel pentru par de animale. Iar consumul de energie este unul foarte redus, desi inca nu s-a inventat aspiratorul care sa dea contorul peste cap.

In concluzie, acest Dirt Devil nu este cel mai avansat model de aspirator de pe piata, dar in mod cert este unul care ofera performante peste medie, cel putin raportat la categoria sa de pret si la faptul ca este unul cu aspirare uscata, relativ simplu. Este foarte usor de folosit si are o putere la care, initial, nu te astepti. De asemenea, este destul de micut, dar spatiul pentru depozitarea de moment a prafului este unul mare. Nu in ultimul rand, pretul sau este mai mult decat acceptabil, acesta putand sa fie cumparat fara probleme de orice roman care vrea un aspirator de marca.

Aspirator fara sac Dirt Devil, 800 W, 2.2 l, 4 accesorii, Filtru HEPA, Rosu. Cumpara akoom cu reducere!

9.4 Total Score
Dirt Devil, inamicul eficient al prafului

Dirt Devil este o gama de aspiratoare tare atractive ca si design, dar si extrem de eficiente in lupta cu praful. Au si preturi foarte bune, iar modelul prezentat astazi este extrem de eficient.

Tehnologie
9.2
Design
9.4
Pret
9.7