Dermatocosmetice – cosmetice Antirid

Proces firesc de inaintare in varsta, poluare, stres, machiaj, ore tarzii… toate acestea inseamna, incepand dintr-o buna zi, riduri. Unele persoane se impaca cu ideea, altele nu. Si de ce s-ar resemna daca un brand ca Vichy nu precupeteste nimic pentru a intarzia procesul?

Vezi aici reducerile la produse cosmetice

Concentratul antirid Vichy Liftactiv Advanced Filler face mai mult decat sa „umple” ridurile, sa le amane si sa le estompeze: iti reimprospateaza intregul chip, reintinerindu-ti expresia. Este suficient sa-l aplici o data si nu te vei mai putea lipsi de efectele lui. Era atat de simplu sa-ti iei grija ridurilor si a imaginii obosite!

dermatocosmetice vichy idealia antirid

Crema antirid Vichy Idealia pentru ten uscat

La randul lui, tratamentul corector Vichy Idealia Pro este ca un medic si un maseur pentru tenul tau. Daca ai pete de orice fel, de varsta, de soare, de imbatranire, vasculare sau post-anee, acest ser miraculous este solutia. Iar efectul este garantat: dupa patru saptamani, vei observa ca toate aceste semne ale unei vieti active sunt vizibil reduse. Tenul devine ce ti-ai dorit intotdeauna, oglinda ta, devine uniform si isi recapata luminozitatea naturala. Nu vei mai privi cu ingrijorare la trecerea timpului si nici nu te vei mai feri de mare si de soare. Vichy iti reda astfel una dintre marile tale bucurii estivale fara efectele ulterioare cunoscute si care te fac mereu sa eziti sa te bucuri de aerul luminos si briza proaspata.

Este binecunoscut faptul ca tenul uscat se rideaza cel mai repede. Si pentru aceasta problema exista o solutie Vichy: crema antirid Idealia pentru ten uscat. Stiind cat de sensibil este acest tip de piele, producatorul a evitat complet parabenii si a lansat un produs care restabileste, strat dupa strat, comportamentul unei pieli in intregime sanatoase, la toate nivelurile: celular, pigmentar si vascular. Urmare a netezirii in profunzime, ridurile in cazul acestui tip de ten incep sa fie tot mai estompate, imaginea ta capatand luminozitatea care te face sa zambesti fara teama ca un nou rid va ramane acolo unde ar putea aparea.

Vezi si articolul nostru despre dermatocosmetice – curatare si demachiere