Cutii si cosuri – Obiectul cautat la locul potrivit

Cu totii stim ca intr-o casa nu este nevoie doar de mobila si electrocasnice. Odata rezolvate toate acestea, la fel de „strict necesare” se pot dovedi si cutiile si cosurile care ne tin obiectele mici. Iar cand obiect mic inseamna cheile masinii sau ale casei ori medicamentele, cutiile si cosurile sunt nu doar necesare, ci chiar foarte importante.

Vezi aici promotii la cutii si cosuri

Ordinea lucrurilor mici

Daca luam in calcul utilitatea acestor obiecte, sa vedem ce se poate face cu un cos din cupru, de pilda. Dat fiind faptul ca este aerisit, poti sa tii in el, de exemplu, toate accesoriile robotului de bucatarie. Poate nu ti-ai dat seama pana acum, dar acestea au „obiceiul” sa stea imprastiate peste tot si parca niciodata nu-l gasesti pe cel potrivit atunci cand ai nevoie de el. De ce sa nu le pui in cosul de cupru care iti permite sa le si vezi si in care vor sta foarte bine indiferent de forma lor, tocmai pentru ca este facut doar din bare fine?

cos-alb-rafie

Cos, Alb/Nature, Rafie, l21xL27xH25 cm

Un cos alb sau natur din rafie este locul acela minunat in care poti sa gasesti bricheta atunci cand se intrerupe alimentarea cu energie electrica. Poti sa tii in el cutiile cu medicamente, incarcatorul telefonului care niciodata nu pare sa fie acolo unde l-ai lasat ultima oara, foliile cu pastile de tantari si aparatul aferent, ceasul de mana si bijuteriile pe care le scoti in fiecare seara ca sa nu le bagi in detergentul de vase. Au fost doar cateva exemple.

Gasesti totul cu ochii inchisi

Cele doua cosuri natur din ratan par facute pentru toate minunile cosmetice pe care le folosesti in fiecare zi. Sticlutele cu oja vor sta foarte bine acolo, setul de manichiura, daca vrei chiar rezervele de sampon sau spumant de baie. Poti tine in ele bureti, perii si periute, dar si prelungitorul de rezerva sau chiar patentul si surubelnitele. Fii sigura ca le vei gasi cu ochii inchisi. Tot in cosurile acestea iti poti tine servetele de bucatarie sau bateriile pentru telecomanda. Fiind set, pot sta alaturi sa-ti adaposteasca chei, pixuri „de urgenta”, pachetul de carti de joc pentru whistul din fiecare weekend, rolele de scoci sau benzile elastice cu care iti tonifiezi bratele in timp ce te uiti seara la un film. Totul este la indemana si intotdeauna lucrurile vor fi acolo unde le-ai pus.

Obiectul care trebuie

cutie-metal-paine

Cutie Paine, Verde, Metal, l20xL20xH13,5

Cat despre utilitatea unei cutii de paine din metal, aceasta se subintelege. Cand toata lumea se plange de faptul ca painea se deterioreaza de pe o zi pe alta, nimeni nu pare sa ia in calcul faptul ca depozitarea ei dupa toate regulile ar putea schimba semnificativ lucrurile. La fel cand vine vorba despre cutia pentru unt „Carla”, care il va face chiar si pe iubitul tau cam neatent la detaliile de acest fel sa foloseasca untul altfel. Fara efort, pe nesimtite, doar pentru ca aceasta cutie este ce trebuie.

Nu in ultimul rand, cosul de gunoi potrivit te scuteste de o multime de neplaceri. Daca este de calitate si eficient, ai scapat de mirosul care atrage paraziti, de imprastierea lui atunci cand ti-e lumea mai draga si nu vei mai fi nevoita sa-l duci una-doua. Poate stai la etajul trei si blocul nu are lift…

In fine, o mentiune speciala se cuvine unei piese ca lada de depozitare Beskid, daca vrei sa iesi din rand, sa ai un obiect frumos si rafinat pentru toate lucrurile la care tii foarte mult.

beskid_chest

Lada de depozitare Beskid

Vezi toate promotiile la cutii si cosuri