Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472: inovatie la costuri reduse

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472Una dintre micile placeri in viata este savurarea unei mese copioase, in compania potrivita. Indiferent daca aceasta include un fel de mancare simplu sau unul mai sofisticat, important este doar ca alimentele sa fie bine preparate si gata de savurat. Si desi s-ar crede ca acest lucru este posibil doar la restaurantele de lux din marile orase, producatorul Hansa contrazice acest aspect, aratand clientilor ca o mancare buna poate fi servita chiar la ei acasa. Insa pentru ca acest lucru sa fie posibil, este nevoie de un cuptor incorporabil de buna calitate, asa cum este modelul incorporabil Hansa BOEI69472.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Ce inseamna cuptorul incorporabil Hansa BOEI69472 din punct de vedere al designului?

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69472 inseamna un dispozitiv cu un design placut, care se asorteaza cu mobilierul oricarei incaperi aranjate cochet, mai ales datorita culorii gri inox precum si a afisajului LCD. Asa ca nu conteaza daca a fost ales un stil de decorate vintage, clasic sau unul modern. Insa pe langa design, acest model de cuptor inseamna si o dimensiune potrivita: 59.5 x 59.5 x 57.5 cm.

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69472: aspecte tehnice demne de luat in calcul

Desigul este important, mai ales pentru cei cu un simt estetic deosebit, insa asta nu este tot. Este nevoie de mult mai mult pentru a putea duce la prepararea unei mancari gustoase. Asadar, este nevoie de tehnologie inovativa care sa micsoreze timpul de asteptare pentru realizarea unui fel de mancare. Astfel, cuptorul incorporabil Hansa BOEI69472 vine cu programator Ts care este dotat cu senzori ce fac utilizarea usoara a cuptorului, chiar si de cei care nu se pricep foarte bine la gatit. Programatorul Ts este cel care se ocupa de monitorizarea timpului de preparare si, totodata, de setarea timpului de oprire a cuptorului. In felul acesta, cand mancarea este gata, dispozitivul inteligent se va opri singur, iar utilizatorul sau nu trebuie sa-i poarte de grija.

Vezi aici toate specificatiile tehnice

Utilizarea usoara este data si de butoanele retractabile cu un aspect ergonomic si, in acelasi timp, elegant. Pe langa toate acestea, ele se curata foarte usor si permit o reglare perfecta a temperaturii pentru orice timp de preparat. Rotisorul electric al cuptorului incorporabil Hansa BOEI69472 face ca utilizatorul sa gaseasca o solutie buna, atunci cand se afla in pana de idei si nu stie ce sa gateasca. Rotisorul are rolul de a rumeni carnea, conferindu-i nu doar un gust placut, ci un aspect apetisant.

Sistemul catalitic face parte si el dintre dotarile dispozitivului si mentine curatenia interiorului cuptorului. Nu este de mirare ca datorita acestui fapt, impuritatile sunt date uitarii. Iar pentru ca traim in era vitezei in care oamenii nu au rabdare ca mancarea sa fie gata, cuptorul aduce printre dotarile sale si functia de preincalzire rapida (se poate atinge o temperatura de 150 grade Celsius in doar patru minute). Tot la obtinerea rapida a mancarurilor contribuie si functia de decongelare, mai ales pentru alimente precum carnea sau pestele. Toate acesta sunt posibile datorita puterii de 3100 W de care dispune modelul, consumul de energie pe ora fiind de numai 0,79 kW

Avand in vedere gama larga de cheltuieli pe care o persoana le are in ziua de azi, producatorul Hansa a stabilit pentru acest model incorporabil un pret bun, mai ales daca se ia in considerare si capacitatea XXL a acestui (66 litri).

Cuptor incorporabil Hansa BOEI69472, 10 Functii, Grill, Rotisor, Clasa A, Butoane push up, Display, Inox. Cumpara akoom cu reducere!

9.7 Total Score
Cuptor incorporabil al pret avantajos

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69472 vine intr-o oferta greu de refuzat. Pret bun, posibilitatea achizitionarii intr-un pachet avantajos, dar si un produs bine definit, cu functii utile chiar si pentru cele mai pretentioase gospodine.

Tehnologie
9.6
Design
9.8
Pret
9.8