Cuptor cu microunde Samsung ME71A – Un chef pentru acasa

Samsung are o oferta bogata, completa, de cuptoare cu microunde. Nu-ti ramane decat sa-l alegi pe cel mai potrivit nevoilor tale. Daca esti singur sau nu, daca preferi mancarea gatita sau dimpotriva, daca bei lichide fierbinti sau lucrezi online si iei mai toate mesele acasa, exista un cuptor cu microunde pentru fiecare. De ce Samsung ME71A?

Vezi aici pretul cu reducere

Simplu si prietenos

Parca nu exista cuptor cu microunde mai simplu si mai prietenos decat Samsung ME71A. Stii foarte bine ca exista oameni care se intimideaza in fata a nenumarate butoane si care prefera lucrurile simple si durabile. Daca se poate si minimaliste, cu atat mai bine. Un astfel de aparat electrocasnic este cuptorul cu microunde Samsung ME71A. Te indeamna sa-l iei acasa si sa-l folosesti pentru ca nu este masiv si greoi. Dimpotriva, pare sa-si indeplineasca perfect rolul de gazda dindaratul unor dimensiuni confortabile si al unui aspect ultramodern. In acelasi timp, reuseste performanta de a atrage prin simplitate. Poate nu ai nevoie de nenumarate functii si nu ai pretentii ca un cuptor cu microunde sa arate ca scos dintr-un laborator NASA.

Poate vrei un companion eficient pentru seri linistite in care iti doresti un ceai fierbinte si atat. Poate esti adeptul tehnologiei simplificate, aceea durabila, cu care esti obisnuit si care nu te indeparteaza prin sofisticari care nu sunt genul tau. De aceea te atrage imediat cuptorul cu microunde Samsung ME71A. Cu un exterior alb, de o eleganta evidenta, are deschidere larga, fiind totusi un aparat discret. Esti sigur ca aceste dimensiuni reduse vor ocupa mai putin spatiu in bucataria ta ergonomica, fiind astfel in armonie cu interiorul tau simplu, eficientizat la maximum. Un alt aspect care te-a facut sa nu mai stai pe ganduri si sa optezi pentru cuptorul cu microunde Samsung ME71A este faptul ca interiorul este rotunjit, ceea ce inseamna ca este foarte usor de curatat si nu este nevoie de un efort prea mare ca sa-l faci sa straluceasca, gata pentru o noua aventura culinara.

Gustul perfect la temperatura optima

A venit momentul sa pui la treaba cuptorul cu microunde Samsung ME71A. Ai un piept de pui bocna si ai avea chef de un gratar? Pune-l la foc; cuptorul cu microunde Samsung ME71A iti va dezgheta imediat carnea, astfel incat cat ai clipi sa-ti poti face o masa calda, proaspata si nu foarte consistenta. Dezghetarea va fi uniforma, iar ca urmare si gustul carnii rumenite va fi perfect.

Vezi detaliile produsului

Vrei sa incalzesti uniform o portie de orez cu legume si stii ce greu ti-a fost cu povestea asta pana acum? Gata cu eforturile si cu mancatul felului preferat pe jumatate rece! Cuptorul cu microunde Samsung ME71A iti va livra un orez aburind, proaspat, plin de toate aromele pe care le-ai pus in el, garnitura perfecta pentru gratarul de care aminteam. Vrei o ciocolata calda care sa umple casa de miresme delicioase si sa incheie cu un festin al gusturilor o zi care trebuie indulcita? Tot cuptorul cu microunde Samsung ME71A se va dovedi un chef absolut si pentru aceasta sarcina. In fine, daca ai chef de un pahar cu lapte cald care sa te ajute sa adormi si sa te odihnesti, seteaza cuptorul cu microunde Samsung ME71A la temperatura dorita si nu vei avea delicioasa bautura nici mai calda si nici mai rece decat ti-ai dorit-o.

Esti multumit. In final, prietenul tau de fiecare zi care nu are nevoie decat de o apasare pe buton pentru a-ti satisface papilele gustative mai asteapta doar sa apesi butonul Eco, pentru o economie de energie in modul stand-by cu pana la 40%.

9.6 Total Score
Un cuptor cu microunde la pret mic

Ai nevoie de un cuptor cu microunde, fara fite, care sa-si faca treaba exemplar? Samsung ME71A este exact ce ai nevoie. Extrem de util, cuptorul cu microunde iti va fi de mare ajutor. In plus, nu cheltui foarte mult daca-l cumperi akoom.

Design
9.5
Tehnologie
9.6
Pret
9.6