Cuptor cu microunde Samsung GW731K-B – Totul la temperatura perfecta

Te-ai intrebat vreodata de ce ai peste tot in casa electrocasnice Samsung? Daca da, probabil ca ti-ai si raspuns intre timp: sunt foarte estetice, adaptabile, inovatoare, perfect proiectate pentru confortul tau.

Sofisticat, dar prietenos

Cuptorul cu microunde Samsung GW731K-B vine sa completeze perfect o bucatarie in care alte electrocasnice ale acestui brand te-au convins de calitatile lor (cum ar fi, de pilda, combina frigorifica Samsung RB31FERNDEF, de care esti atat de multumit).

Vezi aici pretul cu reducere

Inainte de toate, are un aspect de aparat al viitorului, desprins parca dintr-o nava spatiala. Cum reuseste sa fie atat de simplu si confortabil la utilizare un obiect care arata atat de avangardist, acesta este meritul designerilor de la Samsung, care au izbutit cumva, miraculos, sa creeze un electrocasnic care are un volum de 20 l in dimensiuni mult mai mici decat te-ai astepta, special pentru a-ti da posibilitatea de a-l adapta oricarei bucatarii. Impresionant prin culoarea neagra si in acelasi timp extrem de prietenos prin elementele de comanda care te imbie sa le incerci, cuptorul cu microunde Samsung GW731K-B este si performant si economicos. Adica iti decongeleaza perfect friptura pe care o arunci pe gratarul sfaraind, iti face cel mai bun popcorn din lume pentru o seara cu prietenii, iti incalzeste perfect, la temperatura ideala, cina romantica pe care o pregatesti in detaliu de atata vreme.

In doi timpi si trei miscari

Cand optezi pentru un cuptor cu microunde ca Samsung GW731K-B, vrei idealul, chiar daca acest ideal inseamna ca in sfarsit ardeii umpluti care iti plac atat de mult vor fi suficient de fierbinti si incalziti uniform, numai buni sa fie inecati in smantana. Te-ai gandit, bineinteles, si la cafeaua instant de dimineata, cand esti atat de adormit incat numai sa dai drumul la aragaz ca sa incalzesti apa nu ai chef! Poti sa stai linistit, in doi timpi si trei miscari cuptorul cu microunde Samsung GW731K-B iti va pregati apa fierbinte ideala pentru cafeaua care te remonteaza imediat. Tot acest aparat minunat iti va incalzi supa-crema atat de pretentioasa la o temperatura perfecta, nici fierbinte, nici calda, care ii va pune in valoare mereu si mereu aromele combinate ideal. Adica iti va pune tie in valoare talentul cu care ai pregatit-o initial.

Cumpara akoom cu reducere

Gata pentru fiecare provocare

Daca cel mic are nevoie de biberonul fara de care „nu face ochi” sa mearga la gradinita, bazeaza-te din nou pe cuptorul cu microunde Samsung GW731K-B; o cacao cu lapte ca aceea pe care o poate face va deschide ochii micutului in mod miraculos, cu fiecare inghititura. Nu in ultimul rand, acest cuptor mai are o calitate: poti fi sigur ca piure-ul ramas de ieri poate fi reincalzit pana cand redevine cremos, parca facut cu o clipa in urma.

Iar daca a sarit sos pe peretii cuptorului cu microunde Samsung GW731K-B, este suficient sa treci o data cu o carpa peste interiorul rotunjit si nu va ramane nicio urma. Cuptorul tau este gata pentru o noua provocare. Dezghetare? Da. Incalzire uniforma? Da. Valorificare a fiecarui moment in care iei masa acasa? Da. Confort in utilizare? Da. Pret foarte bun? Da. Beneficii pe toata linia.

9.6 Total Score
Microunde de la Samsung...

Cuptorul cu microunde Samsung GW731K-B este cu siguranta o alegere excelenta pentru completarea electrocasnicelor din bucataria ta. Akoom la un pret foarte bun.

Design
9.6
Tehnologie
9.5
Pret
9.6