Cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW494NB – Masa care salveaza ziua

Trecute sunt, din fericire, vremurile in care era nevoie sa tai lemne si sa faci un foc mare ca sa-ti incalzesti o farfurie cu mancare! Acum ai de unde alege un cuptor cu microunde. Important este cum il alegi si, daca esti un pretentios, nu poti opta decat pentru cuptorul cu microunde incorporabil Whirlpool AMW494NB, care este altceva.

Vezi aici reducerea oferita de eMAG

Incalzeste perfect

Ai ajuns acasa dupa o zi cumplita in care seful a uitat de meritocratie si te-a umplut de nervi? Nu ai chef sa gatesti nimic pentru ca ti-au scazut si tensiunea si glicemia si placerea cu care iti faci meseria? In fata ta este cuptorul cu microunde incorporabil Whirlpool AMW494NB. Priveste-l. Arata foarte bine, o piesa forta a bucatariei tale. Iti amintesti ca nu a fost deloc greu sa-l preferi, cu alura aceea a lui ca le stie pe toate si cu specificatiile tehnice care includ sistemul 3D de distributie a microundelor! Nici nu ti-ai fi imaginat atunci ca va veni o asemenea seara in care acest cuptor va fi singurul in masura sa te faca sa te simti mai bine, intrucat iti va pregati o masa atat de calda si de buna incat maine iti vei infrunta seful cu toata seninatatea si cu tot profesionalismul!

Deci, ia din combina frigorifica Whirlpool 6th sense BLF 9121 W sarmalutele acelea delicioase pe care ti le-a trimis aseara mama, pune-ti cate vrea inima ta pe o farfurie (daca a gatiti mama, nu ai de ce sa-ti faci griji pentru cholesterol, a avut ea grija!), deschide cuptorul cu microunde incorporabil Whirlpool AMW494NB si traseaza-i importanta sarcina de a-ti pregati o cina memorabila, perfect incalzita, cu fiecare imbucatura la temperatura optima, nici fierbinte, nici rece, exact asa cum iti place.

Dezgheata rapid, in conditii optime

Daca nu ai chef de mancare gatita si vrei sa-ti arunci o bucata de carne pe gratar, tot cuptorul cu microunde incorporabil Whirlpool AMW494NB iti dezgheata carnea rapid, in conditii optime, fara sa pastreze parti inghetate care sa-ti umple gratarul de zeama, prin Jet Frost, un program facut parca pentru momente din astea in care un gratar si o salata verde te-ar remonta imediat. Vitamine si proteine, nimic mai bun! Asa ca lasa cuptorul cu microunde sa-ti livreze carnea perfecta pe care nu mai trebuie decat s-o sarezi si s-o auzi cum sfaraie.

Cumpara akoom la cel mai bun pret

In fine, daca nu vrei decat o supa si sa te bagi in pat, apeleaza la acelasi cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW494NB, pune lichidul magic in bol, ia-ti la indemana crutoanele si in cateva clipe vei sorbi o licoare perfecta, care te va remonta, la temperatura ideala, cu aburii iesind peste tot si imprastiind in bucatarie delicioase arome. Vei pune ziua la timpul trecut si, inainte de a stinge lumina, vei mai privi o data cuptorul cu microunde care a salvat seara. Cine ar fi crezut?

9.7 Total Score
Incorporabilele sunt viitorul

Cuptorul cu microunde Whirlpool AMW494NB este cea mai buna solutie pentru cei care-si comanda mobilierul de bucatarie tinand cont de tendinta care foloseste electrocasnice incorporabile. Cuptorul este de ultima generatie si poate fi achizitionat akoom la un pret foarte bun.

Design
9.7
Tehnologie
9.8
Pret
9.6