Cuptor cu microunde incorporabil Samsung FG87SST – Performerul bunului gust

Nu-i asa ca e minunat sa nu mai fie nevoie sa stai in fata unei tigai si sa umpli casa de miros daca vrei un castron cu popcorn? Nu-i asa ca este o placere sa te asezi in fata unei cine aburinde, perfect incalzite, la o temperatura care ii pune in valoare toate aromele? Datorezi toate acestea cuptorului cu microunde incorporabil Samsung FG87SST, performerul unuia dintre cele mai importante lucruri din viata fiecaruia: o masa calda.

Vezi aici pretul oferit de eMAG

Durabil, rezistent, mereu ca nou

Frumos, adaptabil si foarte usor de curatat, cuptorul cu microunde incorporabil Samsung FG87SST este tusa finala, estitica si functionala, a unei bucatarii complet si ultramodern echipate. Nu degeaba investim cu totii timp, efort si bani in electrocasnicele din bucatarie. Ele sunt expresia confortului atat de necesar in vremuri in care cu totii suntem extrem de ocupati. Tocmai de aceea o piesa cum este acest cuptor este un mare castig. In primul rand datorita emailului ceramic, care il face durabil, rezistent si mereu ca nou, chiar si dupa nenumarate intrebuintari. Nu se zgarie, nu crapa, nu mentine mirosuri de altadata. In al doilea rand, peretii sunt acoperiti cu un material superior care se comporta ca agent antibacterian si dezodorizant.

Alimente preparate perfect

Asadar, cuptorul cu microunde incorporabil Samsung FG87SST nu doar se aseaza perfect in bucataria ta, armonizandu-se impecabil cu restul designului, ci face si treaba excelenta, la cele mai inalte standarde. Nu in ultimul rand, Samsung se mandreste cu imbunatatirea prin tehnologii inovatoare a fiecarui produs realizat. Sistemul triplu de distribuire al cuptorului cu microunde incorporabil Samsung FG87SST se asigura ca toate alimentele sunt preparate perfect de fiecare data, multumita celor trei puncte de distribuire a microundelor.

Cuptorul cu microunde incorporabil Samsung FG87SST nu este doar un partener capabil, ci si unul sofisticat si inteligent. Are, de exemplu, functia Dezghetare rapida, care te scuteste de a gasi alimentele moi intr-o parte si bocna in alta. Electrocasnicul tau eficient le va dezgheta impecabil, uniform, pastrandu-le prospetimea initiala si dandu-ti astfel posibilitatea sa prepari mancare in cele mai bune conditii. Pentru ca gospodinele stiu foarte bine cum este sa gatesti cu o frumoasa bucata de carne dezghetata optim si ce se intampla cand aceeasi bucata de carne este inghetata partial…

Surprize minunate

O alta surpriza minunata pe care o are inglobata cuptorul cu microunde incorporabil Samsung FG87SST este capacitatea de a-ti furniza un meniu. Adica electrocasnicul tau iti poate da idei. Meniul automat al poate sa „comande” ceva gustos. Selecteaza pur si simplu un meniu si apasa pe butonul aferent pentru a incepe prepararea mancarii imediat. Odata livrata mancarea delicioasa, o sa-ti poti aroga si toate meritele.

In plus fata de toate acestea exista un buton Eco, care asigura economia de energie in modul standby cu pana la 40% si, de asemeni, un plus de siguranta pentru cei mici prin sistemul special de blocare de siguranta.

9.6 Total Score
Un cuptor cu microunde pentru bucatariile dichisite

Cuptorul cu microunde incorporabil Samsung FG87SST este unul extrem de performant, destinat clar celor care fac investitii serioase in electrocasnice. Cuptorul costa destul de mult, dar este o veritabila bijuterie tehnologica marca Samsung.

Design
9.4
Tehnologie
9.7
Pret
9.6