Crema hidratanta Vichy Homme Idealizer

Vichy Homme IdealizerVichy este unul dintre cele mai importante branduri europene atunci cand vine vorba despre ingrijirea de top a pielii. Cei ce folosesc produsele acestei marci stiu foarte bine ca este ca si cum ar avea o eticheta invizibila de calitate si rafinament, o luminozitate deosebita a tenului care arata de fiecare data impecabil.

Vezi aici pretul cu reducere

Si nu este vorba doar despre femei; barbatii sunt si ei rasfatati de Vichy, compania care are pe frontispiciu ideea ca „sanatatea este frumoasa”. In aceste repere se incadreaza crema hidratanta dupa ras Vichy Homme Idealizer, care isi face nu doar datoria de a hidrata intens, de a energiza si de a atenua semnele imbatranirii pielii, ci si catifeleaza si purifica barba, reducand acumularea celulelor moarte.

Cati dintre barbati, mai ales cei tineri, nu au de furca atunci cand trebuie sa se barbiereasca? Unii folosesc chiar pudra mamelor sau iubitelor pentru a-si calma pielea iritata de lama de ras. Dar asta a fost candva… Astazi, un efect senzational asupra urmarilor acestui proces care da multe batai de cap barbatilor, barbieritul, este si in dreptul cremei hidratante dupa ras Vichy Homme Idealizer, care face minuni prin continutul de acid hialuronic, cafeina, adenozina, calmosensina.

Toate acestea, plus „secretul” Vichy, calmeaza tenul dupa barbierit, faciliteaza aceasta operatiune si lasa fata barbatilor hidratata, moale si catifelata. Cu un asemenea produs, barbatii nu se vor mai barbieri doar pentru ca partenerele lor ii vor cu tenul neted sau pentru ca jobul ii cere „rasi” in fiecare zi, ci si pentru ca este o placere sa foloseasca produsele Vichy create special pentru acest episod cosmetic al vietii barbatilor.

Vezi mai multe reduceri la produse cosmetice