Consola Xbox 360 – Start action!

O platforma de joc asa cum este consola Xbox 360 face gamingul mai captivant ca niciodata. Vine cu surprize placate ca “Plants vs Zombies” si “Fable Anniversary”, in asa fel incat in momentul in care ai adus-o acasa sa fie ca si cum ai venit cu un prieten care nu mai pleaca.

Vezi pretul cu reducere

Jocul e treaba serioasa

consola-xbox-360-linkCu o capacitate de 500 GB, consola Xbox 360 are un design remarcabil, vizibil imbunatatit, cu dedicatie pentru experienta ta de gaming, care trebuie sa fie din ce in ce mai captivanta. Carcasa neagra cu finisaj lucios te face sa simti ca jocul e treaba serioasa si ca, asa cum se spune, „ai cu cine si ai cu ce”. Are Wi-Fi incorporat si este compatibila cu viitoarea tehnologie de control Microsoft Kinect. Te poti conecta cu usurinta la reteaua Xbox LIVE, astfel incat consola Xbox 360 te pune in legatura directa cu toti amicii tai de pe intreg mapamondul. Veti experimenta cu totii divertismentul ca niciodata pana acum.

Experienta de toata frumusetea

Consola Xbox 360 este mai silentioasa decat generatia anterioara. Ce inseamna asta? Ca poti sa joci cat vrei fara sa deranjezi si in plus poti vedea filmele preferate fara niciun fel de interferenta sau sunet nedorit. Vine impreuna cu controllerul Xbox 360 Wireless, in varianta neagra, adica ai o distanta de pana la 10 metri de consola. Bateriile AA inseamna ca ai peste 30 de ore de gaming pana la urmatoarea inlocuire. In plus, Microsoft Kinect redefineste gaming-ul si interactiunea ta cu jocurile, oferind o experienta reala de toata frumusetea. Kinect este un sistem revolutionar ce iti permite sa controlezi personajele din jocuri prin simpla miscare a corpului. O camera video avansata analizeaza pozitia corpului de 30 de ori pe secunda si transfera miscarile acestuia caracterului din joc. Start action!

Vezi ofertele la Consola Xbox 360

Surprize de proportii

Consola Xbox 360 vine cu “Plants vs Zombies: Garden Warfare”, un joc dezvoltat de catre “PopCap Games” si distribuit de “Electronic Arts”. Plin de adrenalina, jocul prezinta misiuni cooperative si modul multiplayer, unde jucatorii pot controla zombi si plante. De ani buni, acest joc si-a cucerit atat de multi fani incat faptul ca il ai impreuna cu consola Xbox 360 te va face sa sari in sus de bucurie.

La randul lui, “Fable Anniversary” le va reaminti jucatorilor de ce este unic. O evolutie din punct de vedere vizual, are o grafica de exceptie si este remasterizata audio special pentru Xbox 360. Are efecte speciale uimitoare, fidelitate imbunatatita si multe alte surprize. Gameplay-ul “Fable Anniversary” este mai solid ca niciodata, iar aceasta versiune vine cu o noua interfata ce a fost creata pentru a eplora lumea Fable mult mai usor si mai repede. A fost construit un sistem nou ce ii permite jucatorului sa salveze in orice moment, chiar si in timpul misiunilor. “Fable Anniversary” contine 1.000 de puncte pentru realizari, ii va surprinde si ii va provoca pe jucatori. Rezultatul per ansamblu este o varianta imbunatatita a jocului original, ce te va delecta daca esti cunoscator si te va cuceri daca nu l-ai incercat pana acum.

9.6 Total Score
Consola Xbox 360, independenta totala

Toti cei care au acasa consola Xbox 360 se bucura de jocuri de cea mai buna calitate si de posibilitati nelimitate de a se distra. Te invitam sa te alaturi clubului detinatorilor de console Microsoft Xbox 360 si sa-ti achizitonezi akoom aceasta bijuterie la pret redus.

Design
9.5
Tehnologie
9.7
Pret
9.7