Consola SONY PS3 Super Slim – Gaming fara orizont

In clipa in care aduci acasa o consola SONY PS3 Super Slim, este aproape ca si cum ai fi adus o carte. Nu atat din perspectiva dimensiunilor uluitor de minimaliste, ci si pentru ca in repere atat de fine se ascunde o lume care abia asteapta sa fie explorata, sa te imbogateasca si sa te captiveze.

Vezi aici pretul oferit de Altex

Un profesor natural

SONY-PS3-Super-SlimGamingul te introduce in lumea tehnologiei computerului si in lumea online. Daca esti adult, recunosti ca ai fost mereu fascinat de asta. Iar pentru copilul tau se pronunta studiile si specialistii. Gamingul vine cu o multime de avantaje pentru creierul si abilitatile mentale ale celor mai pretiosi membri ai familiei, pregatindu-i pentru lumea de azi si de maine, pentru ca, nu-i asa, ei sunt viitorul.

Deci, cu consola SONY PS3 Super Slim ii dai posibilitatea celui mic sa se pregateasca pentru lumea sofisticata, inalt tehnologizata, in care va trebui sa performeze candva. Se va adapta principiilor IT, va interactiona cu alti copii si se va lega de aceasta lume. Cand va deveni mai bun decat tine si te va invata sa joci, vei putea observa calitatile lui la nivel de „reglaj fin”, adica acolo unde este impulsiv sau calm, tenace sau alergator de cursa scurta, competitiv sau expectativ.

Consola SONY PS3 Super Slim va fi si un prilej de distractie, pentru ca reda impecabil, ducand gamingul peste o noua frontiera. In fond, vine de la SONY si ce alt prieten tehnologic mai bun poate exista pentru copilul tau fascinat de culori, de animatia reala, de viteza provocarii si de recompensa victoriei? Cu consola SONY PS3 Super Slim ai adus acasa un profesor natural, care motiveaza si, nu in ultimul rand, face lucrurile dificile sa para distractive, ceea ce nu e putin lucru.

Stimuli pentru creativitate

Cu consola SONY PS3 Super Slim, jocul pe care il iubeste copilul tau il va face mult mai creativ. Asta este foarte important in conditiile in care un studiu al Universitatii de stat Michigan releva faptul ca gamingul stimuleaza creativitatea mai mult decat telefoanele mobile sau internetul. In plus, calitatile de exceptie ale consolei, care genereaza experienta uimitoare a jocului, il determina pe cel mic sa poata lua decizii rapid (cu 25% mai repede decat in mod obisnuit) fara ca asta sa afecteze atentia, spun specialistii de la Universitatea din Rochester. Este, asadar, meritul unei console remarcabile cum este cea care vine de la specialistii mondiali ai sunetului si imaginii faptul ca micul pasionat de gaming poate face alegeri si decide chiar si de sase ori pe secunda, de patru ori mai rapid decat media oamenilor obisnuiti si se poate concentra pe mai mult de sase aspecte in acelasi timp fara sa devina confuz, in comparatie cu media de patru inregistrata in mod obisnuit.

Vezi si pretul de la eMAG

Schimbarea atitudinii fata de realitate

„In mod surprinzator, actiunea agresiva care ii sperie atat de mult pe parinti atunci cand este vorba de jocurile video are cel mai mare efect benefic asupra creierului”, spune neurologul Daphne Bavelier, care studiaza efectul gamingului la Universitatea Geneva. Consola SONY PS3 Super Slim trebuie adusa acasa pentru toata familia si din alte motive, foarte importante. Gamingul in conditiile excelente pe care il furnizeaza duce la cresterea increderii in sine a celui mic, la evolutia lui, la lipsa de teama in fata greselii, la schimbarea intregii lui atitudini fata de viata reala. Mai mult, legatura cu ceilalti membri ai familiei sau cu prieteni din afara cercului de cunoscuti il face competitiv, adaptabil, capabil de comunicare si deschis la noi orizonturi si la alte culturi.

SONY-PS3-Super-Slim-center

9.6 Total Score
O consola Slim, dar puternica

Consola SONY PS3 Super Slim este multumirea "divina" pentru cei care nu-si permit noul model PS4. Jocurile ruleaza excelent, iar pentru aceasta platforma sunt disponibile mii de titluri.

Design
9.7
Tehnologie
9.5
Pret
9.6