Consola Sony Playstation 4 – Invingatorul ia totul!

Playstation-4-box„Jocurile video îti schimba creierul”, spune psihologul C. Shawn Green, de la Universitatea Wisconsin. Dar asta nu inseamna ca-l schimba in rau. Dimpotriva. Printre beneficiile pe care le au pasionatii de gaming se numara, potrivit parerii unanime a specialistilor, unele certe: creierul lucreaza, este solicitat sa gaseasca solutii la probleme abstracte, ceea ce il provoaca la imaginatie si inventivitate, invata sa lucreze in viteza, sa faca mai multe operatiuni in acelasi timp, sa interpreteze reactii, sa anticipeze, sa ia deciziile bune, sa se coordoneze rapid. Gamingul face creierul receptiv, alert, capabil de reactii asemanatoare cu cele ale chirurgilor, sa planifice, sa gestioneze, sa se adapteze, sa poata urmari variabile care se schimba in permanenta, sa schimbe tactici, sa faca analize. Exemplele ar putea continua. Deci, la gaming, impreuna cu consola Sony Playstation 4, expertul in toate aceste exercitii de fitness pentru cel mai important organ al fiintei umane!

Vezi aici reducerile la Playstation 4

Experienta unica, inegalabila

Consola Sony Playstation 4 este mediul ideal pentru o experienta de gaming interconectata. Toate amintitele provocari pentru creierul uman sunt cu certitudine puse in valoare de calitatile acestei console care ofera o grafica uimitoare, personalizare inteligenta, integrare si caracteristici remarcabile second-screen. Momentele de gaming captivante sunt combinate cu continutul preferat de divertisment digital, iar rezultatul este un timp fabulos pentru competitivul din tine.

Playstation-4-controllerConsola Sony Playstation 4 pune in centrul atentiei jucatorul, livrand cele mai bune jocuri si cele mai captivante experiente posibile. Indiferent ca joci pentru distractie, din ambitie sau din dorinta de a-ti exersa mintea, aceasta consola este placa turnanta pentru tot ceea ce au gandit cei mai telentati producatori de jocuri, care si-au dat frau liber creativitatii si au extins limitele gamingului actual tocmai datorita caracteristicilor tehnice avansate ale Sony Playstation 4. Aceasta are in centru un chip special, care contine opt nuclee si un procesor grafic de ultima generatie, combinat cu o memorie consistenta, ultrarapida. Aceste specificatii usureaza sarcina de dezvoltare a jocurilor si imbogatesc experienta de joc disponibila. Rezultatul consta in jocuri cu o grafica de exceptie, unica, si o capacitate de joc uluitoare. Unghiurile din partea de fata si din spatele consolei usureaza accesul la butoane. Si astfel, totul este pregatit pentru ca timpul alocat gamingului sa fie unul memorabil.

Vezi aici promotiile de astazi

Satisfactii la cote nebanuite

Consola Sony Playstation 4 are controller fara fir. DualShock4 include inovatii pentru a imbunatati experienta de joc, dintre care un nou senzor six-axis si un touch pad. Acestea ofera noi modalitati de interactiune cu jocurile. Butonul Share permite inregistrarea de secvente de gameplay si partajarea lor cu prietenii, care astfel pot deveni parteneri de joc din simpli spectatori. Asadar, alte provocari te asteapta in aceasta experienta uimitoare despre care specialistii spun ca poate actiona si ca psiholog, intrucat succesele inregistrate pe timpul gamingului ne sporesc increderea in noi insine si ne dau satisfactii la cote nebanuite. Si cand toate acestea vin in plus de la Sony, lider incontestabil al imaginiii si al sunetului de cand exista acestea in formula „la purtator”, toate conditiile sunt indeplinite pentru ca tu si mintea ta sa va luati zborul intr-o lume in care poti invata sa castigi totul.

9.7 Total Score
Hai la joaca!

Daca-ti plac jocurile video, consola Playstation 4 este mai mult decat ai nevoie. Iti ofera o experienta incredibila si un portofoliu de jocuri extrem de generos. Consola poate fi un cadou extraordinar pentru copii, dar si pentru cei mari.

Design
9.6
Tehnologie
9.7
Pret
9.7