Consola Nintendo Wii U Basic Pack – Mintea in cea mai buna forma

Specialistii nu mai prididesc sa arate ca gamingul are o multime de beneficii pentru tine sau copilul tau. Este atat de mult mai mult decat distractie, incat producatorii de console de jocuri nu mai prididesc, la randul lor, sa tina pasul cu tine si cu toate capacitatile pe care gamingul ti le dezvolta vazand cu ochii. Consola Nintendo Wii U Basic Pack este un astfel de exemplu de partener care vine in intampinarea ta.

Vezi aici pretul oferit de Altex

Gandirea si actiunea logica

Nintendo-Wii-U-Basic-Pack-boxGamerii dezvolta aptitudini de matematica si citit, deslusind instructiuni de joc, urmarind ghidaje si povesti, luandu-si informatii pretioase din textele jocurilor. Nevoia de a invinge ii determina sa persevereze, sa recunoasca clisee, sa se orienteze, sa gandeasca si sa actioneze logic. Consola Nintendo Wii U Basic Pack te ajuta sa poti folosi controlere Wii Remote si GamePad-ul Wii U pentru gameplay cu pana la cinci jucatori. Deci ai toate posibilitatile sa-ti procure satisfactia de a-i invinge pe competitori cu adevarat. Mai mult, jocurile ajuta semnificativ memoria, judecata, puterea de a decide, concentrarea, spun studii derulate de „Appalachia Educational Laboratory”.

Mai mult curaj

Nimic nu este mai potrivit decat consola Nintendo Wii U Basic Pack pentru a-ti pune in valoare rapiditatea si capacitatea extinsa de a recunoaste informatia vizuala, pana acolo incat unii autori de studii au facut legatura intre aceste insusiri dezvoltate de gaming si cele laparoscopice, chirurgicale chiar. Cu capacitatea ei de a folosi touchscreen-ul Wii U GamePad pentru controlul jocului pe televizor, consola Nintendo te indeamna sa ai mai mult curaj, sa-ti asumi si mai multe riscuri pe drumul spre o victorie care va avea un gust cu atat mai dulce cu cat o vei obtine cu mai multe eforturi si cu mai multe capacitati „puse la bataie”. Vei raspunde mai bine la provocari, la frustrari, vei explora limitele telurilor tale, vei afla totul despre colaborare si munca in echipa.

Vezi aici daca are eMAG vreo reducere

Abilitati cruciale

Vizualizarea jocului pe televizor si pe Wii U GamePad va face din consola Nintendo partenerul perfect pentru ca tu sa inveti sa iei decizii de management care se vor dovedi o abilitate cruciala intr-o buna zi. Vei sti sa gestionezi nu doar resurse, ci chiar cursul civilizatiei umane, in oricare directie prezumtiva s-ar putea indrepta. Si nu este vorba doar despre capacitatile de management. Consola Nintendo Wii U Basic Pack te va ajuta cu certitudine sa-ti dezvolti aptitudini de munca, de lucru ptopriu-zis, sa simulezi cu real succes zborul, de exemplu, cu tot cea inseamna asta mai presus de romantismul sau ca idee: panouri de control, viteza, unghiuri ale aripilor, altimetru etc.

Nintendo-Wii-U-Basic-Pack-front Nintendo-Wii-U-Basic-Pack-consola

9.6 Total Score
O consola pentru fanii Wii

Nintendo Wii U Basic Pack este "next level-ul" propus de Nintendo pentru amatorii impatimiti ai jocurilor video. Pretul consolei este foarte bun, iar din punct de vedere tehnic se pare ca Nintendo si-a facut foarte bine temele de data aceasta.

Design
9.8
Tehnologie
9.6
Pret
9.3