Consola Microsoft Xbox ONE – Chef de joaca… serioasa

Lumea gamingului nu este… o joaca. Sunt atat de multi pasionati de acest tip de provocare mentala incat a te intoarce spre o consola sau alta a incetat de mult sa mai fie o gluma. Constienti de aceste realitati, cei de la Microsoft propun un campion: consola Microsoft Xbox ONE.

Vezi aici reducerile la Consola Xbox One

Jocul nu se opreste niciodata

Microsoft-Xbox-ONE-cutieUnde vor ajunge producatorii de console este greu de estimat. Pentru cei care doresc sa faca studii avangardiste, exista reperul suprem numit Xbox One, consola de jocuri de ultima ora, un sistem nou pentru televiziune, filme si divertisment. Poti sa treci rapid de la programul TV la filme, muzica si jocuri, doar cu ajutorul comenzilor vocale, cu tehnologia Living Games si Cloud jocurile rman in permanenta cu tine (lucrurile pe care le faci intr-un joc vor ramane asa si pot fi sincronizate cu lumea reala, ceea ce inseamna ca cele mai recente informatii din lumea reala pot fi integrate in cadul jocurilor sportive), iar inteligenta artificiala le permite prietenilor tai sa joace impotriva ta chiar si atunci cand nu esti disponibil. Cu consola Microsoft Xbox One, jocul nu se opreste niciodata, spun producatorii.

Esti in viata reala?

Dar care sunt efectele pentru tine, pasionatul de jocuri care simte furnicaturi in varful degetelor si este nerabdator sa-si incerce capacitatile? Noul sistem de obiective din Xbox One are foarte multe detalii si ramane activ mereu pentru ca tu sa realizezi ce doresti chiar si atunci cand nu joci. De asemenea, modul in care atingi obiectivul respectiv se poate face in mai multe feluri, iar portalul retine modul in care ai realizat acel obiectiv. Asadar, o intrare completa intr-o lume in care nu-ti ramane decat sa castigi.

Microsoft-Xbox-ONE-gameplayToata scena este pregatita pentru asta: lumile cinematice pe care ti le furnizeaza consola Microsoft Xbox ONE au caractere mai umane ca oricand. Daca uiti pentru o clipa (sau mai multe…) ca esti in fata unui ecran, ai putea sa crezi cu usurinta ca esti in viata reala. Mai mult, consola faciliteaza un nivel de personalizare extrem de avansat. Xbox One nu doar te tine conectat in permanenta, ci chiar ajunge sa te cunoasca, raspunde vocii, miscarilor si gesturilor tale, invata ce preferi si iti personalizeaza ecranul.

O precizie de invidiat

Xbox One reprezinta echilibrul perfect dintre putere si performanta:  duce gamingul la un alt nivel, de un realism uimitor, tehnologia avansata face ca lumea din joc sa prinda viata, iti ofera posibilitatea de a tine legatura cu prietenii in timp ce urmaresti meciul de fotbal. De la cel mai de succes jocuri la cele mai populare emisiuni de televiziune si continut web, Xbox One le inglobeaza pe toate, le poate pe toate, este un partener complex si complet. Iar prin tehnologia Cloud, consola se imbogateste incontinuu cu inca si mai multe jocuri, emisiuni TV, filme, muzica si aplicatii.

Vezi preturile oferite de eMAG

Un exemplu: Xbox One iti permite sa „sari” de la televizor la un film sau la un joc intr-o clipa si apoi sa le fixezi una langa alta pentru a face doua lucruri simultan. Mai este de mirare, in aceste conditii, ca potrivit specialistilor Universitatii din Rochester jocurile te ajuta sa ai o precizie de invidiat chiar si atunci cand ai de luat decizii extrem de rapide? Sau ca specialistul Steven Johnson spune ca „gamerul trebuie sa faca fata unor situatii imediate pastrand totusi in prim-plan proiectiile telurilor pe termen lung”? Sau ca „Defense News” relateaza ca armata americana include jocuri video pentru a-i antrena pe soldati sa-si imbunatateasca atentia in lupta?…

Microsoft-Xbox-ONE-controller

9.9 Total Score
Xbox One, regele consolelor de jocuri video

Daca ai chef serios de joaca, consola Microsoft Xbox One este exact ce ai nevoie. E chiar cea mai tare consola existenta pe piata, consola care vine cu noutati ce au darul de a schimba perceptia noastra asupra jocurilor video.

Design
9.8
Tehnologie
10
Pret
9.8