Congelator Heinner HFF-160+ – Vara perfect conservata

Congelator-Heinner-HFF-160ANu sunt putini cei care au si azi nostalgia congelatoarelor burdusite cu pungute cu toate minunile verii inghetate bocna si la dispozitie toata iarna. Pentru toti acesti oameni care stiu ca inghetarea este cea mai buna metoda de conservare inventata de om, congelatorul Heinner HFF-160A+ este depozitarul perfect al comorilor de vitamine ale verii.

Vezi aici pretul cu reducere

Discret si incapator

Congelatorul Heinner HFF-160A+ nu va ocupa foarte mult spatiu, dar va fi surprinzator de incapator. Nu poti lasa in piata ardeiul gras care abia asteapta sa fie copt, curatat si asezat in pungi in congelator. Langa el vor sta cu siguranta vinetele coapte fara de care nu-ti poti imagina mesele de sarbatori si momentele acelea cand vrei sa mai incalci regula dietei si sa mananci vreo doua feliute de paine cu vinete cu maioneza. Fuga la congelatorul Heinner HFF-160A+, care ti le-a conservat perfect, si fa-ti pofta, pentru ca numai asa vei scapa de obsesie. Si mai stii foarte bine ca nu poti sa nu pui in congelator zarzavat proaspat pentru ciorbele tale care te-au facut celebra in familie. Pai cum sa nu te faca celebra cand in ele este toata lumina rosiilor de august, tot parfumul naucitor al leusteanului de gradina, toata aroma dovleceilor de miez de vara? Stii foarte bine ca daca presari peste ciorba de vacuta o mana de leustean din congelatorul Heinner HFF-160A+ o sa-i innebunesti de pofta pe toti invitatii, mai ales daca ninge afara!

Pentru tine si ai tai

Nu-i asa ca vrei sa ai congelate si niste fructe de padure, pentru ca stii ca niciodata nu au acelasi gust daca le cumperi congelate gata (lucru valabil si pentru vinete si pentru tot restul)? In fond, orice buna gospodina stie ca legume si fructele pe care le-a ales cu mana ei din oferta de pe piata, pe care le-a pregatit personal si pe care le-a randuit in perfecta ordine intr-un congelator de top si de nadejde ca Heinner HFF-160A+ nu se compara cu nimic. Asa ca du-te fara grija la piata si ia-ti tot ce-ti pofteste inima si tot ce stii ca-ti va face mare placere la iarna, cand pietele vor fi pline doar de acele legume „de plastic”, fara gust si culoare.

Vezi toate detaliile tehnice

Tot ce vei pregati va sta impecabil si pe termen lung in congelatorul Heinner HFF-160A+, care va astepta intr-un colt, tacut, rezistent, economic si incapator, sa te rasfeti culinar cu legume si fructe congelate care si-au pastra nu doar gustul si culoarea, ci si calitatile nutritive, vitaminele si toate celelalte insusiri care fac din produsele romanesti unele fara egal. Iar primavara, cand ai golit sertarele, nu-ti ramane decat sa-l cureti rapid si usor si sa-l pregatesti pentru productia urmatoare. In fond, de asta ai adus acasa acest prieten: sa-ti tina la perfecta pastrare pungutele cu minunile verii, pregatite de mana ta pentru tine si ai tai.

9.5 Total Score
Congelatorul ideal...

Congelatorul Heinner HFF-160+ este mai mult decat ai nevoie. Intr-un volum compact, atent distribuit, congelatorul nu-ti va ocupa tot spatiul din bucatarie, dar iti va oferi, cu siguranta, spatii de depozitare vitale.

Design
9.3
Tehnologie
9.7
Pret
9.6